Nóż do krojenia mięsa
Witamy w Spec Food Gastro!
- Strona główna
-
Kategorie
Sprawdź!
add remove
- Pizza i kebab add remove
- Kuchnia add remove
- Obróbka mechaniczna add remove
- Zmywalnia add remove
- Chłodnictwo add remove
- Wyposażenie barowe add remove
- Produkty spożywcze
- Blog
- Strona główna
-
Kategorie
Sprawdź!
add remove
- Pizza i kebab add remove
- Kuchnia add remove
- Obróbka mechaniczna add remove
- Zmywalnia add remove
- Chłodnictwo add remove
- Wyposażenie barowe add remove
- Produkty spożywcze
- Blog
Nóż uniwersalny, HENDI, ząbkowany, (L)205mm
- Uchwyt wykonany z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP
- Każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze
16 innych produktów w tej samej kategorii:
Oryginalny nóż rzeźniczy z serii Ecco o długości ostrza 190mm tureckiej firmy PIRGE to wielofunkcyjny nóż, który ułatwi Ci pracę dzięki lekkiej i mocnej stalowej konstrukcji, higienicznej i solidnej rękojeści!
Spodoba Ci się w użytku ręcznym, a także na desce do krojenia. Jego lekka konstrukcja zapewnia długotrwałą wygodę użytkowania.
Nóż dekoracyjny do masła
Nóż do krojenia
Nóż kucharski
Nóż kucharski
Nóż szefa kuchni
Oryginalny nóż rzeźniczy z serii Ecco o długości ostrza 165mm tureckiej firmy PIRGE to wielofunkcyjny nóż, który ułatwi Ci pracę dzięki lekkiej i mocnej stalowej konstrukcji, higienicznej i solidnej rękojeści!
Spodoba Ci się w użytku ręcznym, a także na desce do krojenia. Jego lekka konstrukcja zapewnia długotrwałą wygodę użytkowania.
Nóż Santoku ze złobieniami
Nóż do szynki i łososia
Nożyk do pomidorów
Nóż rzeźniczy S309.020L
- Uchwyt wykonany z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP
- Każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze
Oryginalny nóż szefa kuchni z serii Ecco o długości ostrza 230mm tureckiej firmy PIRGE. Profesjonalnie naostrzona krawędź tnąca, dzięki czemu jest łatwa do ostrzenia. Ostrze noża jest z precyzyjnie tłoczonej, hartowanej w lodzie stali nierdzewnej o wysokiej zawartości węgla.
Ten nóż będzie Twoim najlepszym przyjacielem w kuchni!
Nóż kucharski
Każdy nóż jest wykańczany i ostrzony ręcznie – Jednorodna krawędź tnąca o optymalnym kącie (<35°), testowana jest przy pomocy urządzeń laserowych.