

Witamy w Spec Food Gastro!
Profesjonalny wilk do mięsa marki Hendi. Przeznaczony do małych restauracji, pensjonatów, pizzerii. Wałek ślimakowy wykonany ze specjalnego stopu aluminium. Korpus, lej załadowczy i pojemnik na mięso wykonane ze stali nierdzewnej. Wyciszona przekładnia zębata pracująca w kąpieli olejowej. Kołek dociskowy wykonany z polietylenu. Średnica sitka 70 mm z otworami o śr.6 mm, sitko wykonane ze stali nierdzewnej.
UWAGA – Maszyna nie jest przeznaczona do pracy ciągłej. Po każdych 10-15 minutach pracy należy zrobić minimum 5 minutową przerwę. Nie dopuszczać do przegrzania silnika.
Maszynka do mięsa Alu do KA A150023 Bartscher
Maszynka do mięsa do KitchenAid A150000 Bartscher
Maszynka do mięsa z wyjątkowo dużym lejem do napełniania i wentylowanym silnikiem zmieli nawet do 500 kg mięsa w ciągu godziny. Zdejmowana jednostka rozdrabniająca umożliwia tymczasowe przechowywanie w lodówce zgodnie z wymogami HACCP.
Maszynka do mięsa Alu II KitchenAid A150064 Bartscher
Maszynka do mięsa z ruchem powrotnym – do obróbki dużych ilości mięsa – maks. 200 kg na godzinę. Wysoce wydajne urządzenie świetnie sprawdzi się również w połączeniu z dostępną opcjonalnie prasą do hamburgerów FW200.
Maszynka do mięsa 12SQO, 0,75 kW 370213 Bartscher
Maszynka do mięsa z systemem Unger, wyjątkowo dużym lejem do napełniania i wentylowanym silnikiem zmieli nawet do 500 kg mięsa w ciągu godziny. Zdejmowana jednostka rozdrabniająca umożliwia tymczasowe przechowywanie w lodówce zgodnie z wymogami HACCP.
Maszynka do mięsa FW10 370224 Bartscher
Ta strona używa plików cookie, w celu zapewnienia najlepszego doświadczenia podczas użytkowania.