Wilk do mięsa HENDI 12 Profi Line

3 332,07 zł
Brutto

Profesjonalny wilk do mięsa marki Hendi. Przeznaczony do małych restauracji, pensjonatów, pizzerii. Wałek ślimakowy wykonany ze specjalnego stopu aluminium. Korpus, lej załadowczy i pojemnik na mięso wykonane ze stali nierdzewnej. Wyciszona przekładnia zębata pracująca w kąpieli olejowej. Kołek dociskowy wykonany z polietylenu. Średnica sitka 70 mm z otworami o śr.6 mm, sitko wykonane ze stali nierdzewnej.

UWAGA – Maszyna nie jest przeznaczona do pracy ciągłej. Po każdych 10-15 minutach pracy należy zrobić minimum 5 minutową przerwę. Nie dopuszczać do przegrzania silnika.

Ilość

Gwarantowane bezpieczeństwo podczas płatności.

Dane techniczne:

- Wydajność chwilowa: 200 kg/h
- Długość: 370mm
- Szerokość: 220mm
- Wysokość: 440mm
- Moc: 750W
- Napięcie: 230V
- Waga: 19kg

282199
36 Przedmioty

Przewidywany czas dostawy: 1-10 dni roboczych.
Dokładna informacja zostanie udzielona po wcześniejszym kontakcie.

9 innych produktów w tej samej kategorii:

Dostępność: 100 Dostępny

Maszynka do mięsa z wyjątkowo dużym lejem do napełniania i wentylowanym silnikiem zmieli nawet do 500 kg mięsa w ciągu godziny. Zdejmowana jednostka rozdrabniająca umożliwia tymczasowe przechowywanie w lodówce zgodnie z wymogami HACCP.

Dostępność: 100 Dostępny

Maszynka do mięsa z systemem Unger, wyjątkowo dużym lejem do napełniania i wentylowanym silnikiem zmieli nawet do 500 kg mięsa w ciągu godziny. Zdejmowana jednostka rozdrabniająca umożliwia tymczasowe przechowywanie w lodówce zgodnie z wymogami HACCP.

Ta strona używa plików cookie, w celu zapewnienia najlepszego doświadczenia podczas użytkowania.