Wysoka wydajność i bezobsługowość w zakresie konserwacji – krajalnica z przekładnią do profesjonalnego użytku w kuchniach gastronomicznych i zakładach masarskich. Przystosowana do krojenia wędlin i serów.
Witamy w Spec Food Gastro!
- Strona główna
-
Kategorie
Sprawdź!
add remove
- Pizza i kebab add remove
- Kuchnia add remove
- Obróbka mechaniczna add remove
- Zmywalnia add remove
- Chłodnictwo add remove
- Wyposażenie barowe add remove
- Produkty spożywcze
- Blog
- Strona główna
-
Kategorie
Sprawdź!
add remove
- Pizza i kebab add remove
- Kuchnia add remove
- Obróbka mechaniczna add remove
- Zmywalnia add remove
- Chłodnictwo add remove
- Wyposażenie barowe add remove
- Produkty spożywcze
- Blog
Maszynka do mięsa FW200
Maszynka do mięsa z ruchem powrotnym – do obróbki dużych ilości mięsa – maks. 200 kg na godzinę. Wysoce wydajne urządzenie świetnie sprawdzi się również w połączeniu z dostępną opcjonalnie prasą do hamburgerów FW200.
Napięcie: 230 V
Ruch powrotny: Tak
System Unger: Nie
Materiał młynka: Stal szlachetna
Zdejmowane urządzenie do mielenia: Tak
Zdejmowany młynek: Tak
Lampka kontrolna: Wł./wył. ,ruch do przodu ,ruch powrotny
Wentylowany silnik: Tak
Materiał przekładni: stal nierdzewna
Średnica leja do napełniania: 50 mm
Przyłącze urządzenia: Gotowe do podłączenia
Zdejmowana jednostka rozdrabniająca: Tak
Moc przyłączeniowa: 1.47 kW
Częstotliwość: 50 Hz
Kolor: Srebrny
Średnica tarcz: 82 mm
Zabezpieczenie przeciążeniowe: Nie
W zestawie: 1 tarcza perforowana 4,5 mm, 1 nóż ze stali szlachetnej, 4-ramienny, 1 dociskacz
Materiał: Stal szlachetna
Włącznik/wyłącznik: Tak
Wydajność maks.: 200 kg / godz.
Właściwości: Wszystkie elementy ze stali szlachetnej nadają się do mycia w zmywarce
Przewidywany czas dostawy: 1-10 dni roboczych.
Dokładna informacja zostanie udzielona po wcześniejszym kontakcie.
16 innych produktów w tej samej kategorii:
Maszynka do mięsa do KitchenAid A150000 Bartscher
Worki do pakowania próżniowego G1,2L 300411 Bartscher
Pakowarka próżniowa 400M 300435 Bartscher
Maszynka do mięsa z systemem Unger, wyjątkowo dużym lejem do napełniania i wentylowanym silnikiem zmieli nawet do 500 kg mięsa w ciągu godziny. Zdejmowana jednostka rozdrabniająca umożliwia tymczasowe przechowywanie w lodówce zgodnie z wymogami HACCP.
Wyposażenie zoptymalizowanej krajalnicy wyposażonej w nóż 220 mm przekonuje pod wieloma względami rozwiązaniami technicznymi. Wbudowany ukośnie nóż o wysokiej wydajności posiada dociskacz resztek, ostrzałkę do noża, prowadnicę plastra oraz – w celu zapewnienia bezpieczeństwa – podwójną osłonę noża i wyłącznik elektromagnetyczny.