Kuchenka gazowa wok 1052303 Bartscher
Witamy w Spec Food Gastro!
- Strona główna
-
Kategorie
Sprawdź!
add remove
- Pizza i kebab add remove
- Kuchnia add remove
- Obróbka mechaniczna add remove
- Zmywalnia add remove
- Chłodnictwo add remove
- Wyposażenie barowe add remove
- Produkty spożywcze
- Blog
- Strona główna
-
Kategorie
Sprawdź!
add remove
- Pizza i kebab add remove
- Kuchnia add remove
- Obróbka mechaniczna add remove
- Zmywalnia add remove
- Chłodnictwo add remove
- Wyposażenie barowe add remove
- Produkty spożywcze
- Blog
Opiekacz gazowy GD5 POTIS
Grill gazowy Potis GD 5 umożliwia grillowanie mięsa przy wykorzystaniu gazu ziemnego lub płynnego. Urządzenie jest wyposażone w 5 promienników, które zapewniają równomierną obróbkę termiczną mięsa. Dla zachowania wyjątkowego komfortu użytkowania opiekacz gazowy Potis został wyposażony w ergonomiczne pokrętła umożliwiające dokładne i niezależne sterowanie palnikami.
Markowy i wysokowydajny silnik, umieszczony w górnej części gyrosa, obraca bagnet z mięsem i umożliwia przygotowanie mięsa o wadze do 120 kg. Opiekacz gazowy jest łatwy w zachowaniu czystości. Pozostałości po pieczeniu mięsa oraz nadmiar tłuszczu spływają do specjalnej tacy na tłuszcz.
UWAGA! Do wyboru na gaz ziemny lub gaz płynny. Wystarczy wybrać odpowiednią opcję.
Dane techniczne:
- Szerokość: 660 mm
- Głębokość: 600 mm
- Maksymalna masa mięsa: 120 kg
- Maks. wysokość mięsa: 810 mm
- Długość/ Głębokość wraz z wanną na tłuszcz: 750 mm
- Wysokość całkowita urządzenia : 1310 mm
- Powierzchnia efektywna palników grzewczych: 810 x 185 mm
- Moc grzewcza (efektywna) dla gazu ziemnego (GZ): 14,0 kW
- Znamionowe zapotrzebowanie gazu: 1,10 kg/h (1,50 m³/h)
Przewidywany czas dostawy: 1-10 dni roboczych.
Dokładna informacja zostanie udzielona po wcześniejszym kontakcie.
16 innych produktów w tej samej kategorii:
Komplet szklanek
Pojemnik GN 1/2
Miesiarka 18kg/22L 101955
Seria 650 – seria urządzeń gastronomicznych do profesjonalnej kuchni. Wyróżnia się optymalnym wykorzystaniem energii, niezwykłą wydajnością i wysokim komfortem czyszczenia. Dzięki modułowej budowie zapewnia łatwość łączenia i elastyczność w zakresie rozmieszczenia. Urządzenie jest w całości wykonane ze stali chromowo-niklowej 18/10.
Seria 650 – seria urządzeń gastronomicznych do profesjonalnej kuchni. Wyróżnia się optymalnym wykorzystaniem energii, niezwykłą wydajnością i wysokim komfortem czyszczenia. Dzięki modułowej budowie zapewnia łatwość łączenia i elastyczność w zakresie rozmieszczenia. Urządzenie jest w całości wykonane ze stali chromowo-niklowej 18/10.
Śruba mocująca przełącznik magnetyczny pasująca do noży iCut-1/2.Oryginalna część firmy UYAR stosowana na pierwszy montaż.
Talerz głęboki
Oryginalna część zamienna UYAR kompatybilna z Potis nr artykułu: M7010
Piece przelotowe o najlepszej jakości pieczenia na świecie.
Idealne do pieczenia pizzy i wielu innych produktów. Najwyższa prędkość i największa oszczędność energii.
Elektryczny piec do pizzy modułowy dwukomorowy z generatorem pary OEM Supertop Vario 640S VA/2
PIECE DO PIZZY SUPERTOP VARIO - 1, 2 i 3 komorowy piec do pizzy to jeden z flagowych modeli marki OEM. Piec SUPERTOP VARIO to ulepszona wersja SUPERTOP z większą komorą na pizzę o średnicy do 40cm, wyższą komorą idealną do wyrobów piekarskich, wnęką całkowicie wyłożoną szamotem i posiada możliwość pieczenia z parą wodną , która idealnie nadaje się do piekarnictwa! Standardowe piece SUPTOP VARIO charakteryzują się wyższą temperaturą pracy, 7-calowym cyfrowym wyświetlaczem i obrotowymi elementami sterującymi do szybkiego wyboru i precyzyjną regulacją elementów grzejnych, grubych płyt szamotowych, możliwości obniżenia komory grzewczej i unikalny elektroniczny system do wyciągu dymu z komory.