Oryginalny element środkowy do noży elektrycznych niemieckiej firmy UYAR. Pasuje do noży iCut-3 PremiumLine o średnicy ostrza 120mm.
Witamy w Spec Food Gastro!
- Strona główna
-
Kategorie
Sprawdź!
add remove
- Pizza i kebab add remove
- Kuchnia add remove
- Obróbka mechaniczna add remove
- Zmywalnia add remove
- Chłodnictwo add remove
- Wyposażenie barowe add remove
- Produkty spożywcze
- Blog
- Strona główna
-
Kategorie
Sprawdź!
add remove
- Pizza i kebab add remove
- Kuchnia add remove
- Obróbka mechaniczna add remove
- Zmywalnia add remove
- Chłodnictwo add remove
- Wyposażenie barowe add remove
- Produkty spożywcze
- Blog
Opiekacz gazowy FGD5 POTIS
Grill gazowy POTIS GD 5 umożliwia grillowanie mięsa przy wykorzystaniu gazu płynnego (propan-butan) oraz gazu ziemnego. Urządzenie jest wyposażone w 5 promienników, które zapewniają równomierną obróbkę termiczną mięsa. Dla zachowania wyjątkowego komfortu użytkowania opiekacz gazowy POTIS został wyposażony w ergonomiczne pokrętła umożliwiające dokładne i niezależne sterowanie palnikami.
Markowy i wysokowydajny silnik, umieszczony w górnej części gyrosa, obraca bagnet z mięsem i umożliwia przygotowanie mięsa o wadze do 120 kg. Opiekacz gazowy jest łatwy w zachowaniu czystości. Pozostałości po pieczeniu mięsa oraz nadmiar tłuszczu spływają do specjalnej tacy na tłuszcz.
UWAGA! Do wyboru na gaz ziemny lub gaz płynny. Wystarczy wybrać odpowiednią opcję.
Dane techniczne:
- Maksymalna masa mięsa: 120 kg
- Maks. wysokość mięsa: 810 mm
- Szerokość podstawy urządzenia: 520mm
- Długość/ Głębokość podstawy: 675mm
- Szerokość całkowita urządzenia: 620mm
- Długość/ Głębokość całkowita: 760mm
- Wysokość podstawy urządzenia: 180mm
- Wysokość całkowita urządzenia (z podstawą-napędem): 1240mm
- Powierzchnia efektywna palników grzewczych: 810 x 185 mm
- Moc grzewcza (efektywna) dla propan-butanu (LPG): 17,5 kW
- Znamionowe zapotrzebowanie gazu: 1,10 kg/h (1,50 m³/h)
Przewidywany czas dostawy: 1-10 dni roboczych.
Dokładna informacja zostanie udzielona po wcześniejszym kontakcie.
16 innych produktów w tej samej kategorii:
Stół roboczy wykonany ze stali nierdzewnej to nieocenione narzędzie w gastronomii, gwarantujące efektywność pracy i wysoką jakość potraw. Ten profesjonalny stół został stworzony z myślą o potrzebach kucharzy i restauratorów, zapewniając wyjątkową trwałość i funkcjonalność.
Patelnia uchylna z serii 900 w znanej, wysokiej jakości wersji ze stali szlachetnej. Misa patelni została wykonana w całości ze stali szlachetnej i jest w stanie pomieścić nawet do 70 litrów. Model elektryczny z obsługiwanym za pomocą silnika elektrycznego mechanizmem przechyłowym jest wyposażony w kranik doprowadzający wodę i przystosowany do podłączenia zarówno wody zimnej, jak i ciepłej.
Garnek wysoki
Pokrywka z wycięciem na uchwyty GN 1/3
Witryna grzewcza 305055 Bartscher
Śruba mocująca głowicę pasująca do noży iCut-1/2/3. Oryginalna część firmy UYAR stosowana na pierwszy montaż.
Nóż do trybowania S301.013
- Piec do pizzy TL firmy OEM jest idealnym rozwiązaniem dla pizzerii o wysokim zapotrzebowaniu na produkcję w godzinach szczytu.
- Piece taśmowe to standardowe rozwiązanie w większości dużych sieci pizzy, w tym najpopularniejszej sieci amerykańskiej, obecnej w większości krajów na całym świecie.
Deska do krojenia posiada dwie specjalnie wyprofilowane ranty, które z jednej strony bezpiecznie przytrzymują deskę na powierzchni roboczej, a z drugiej strony zapobiegają ześlizgiwaniu się produktów żywnościowych.
Stół roboczy wykonany ze stali nierdzewnej to nieocenione narzędzie w gastronomii, gwarantujące efektywność pracy i wysoką jakość potraw. Ten profesjonalny stół został stworzony z myślą o potrzebach kucharzy i restauratorów, zapewniając wyjątkową trwałość i funkcjonalność.
Grzałka do opiekaczy elektrycznych POTIS o mocy 1500W. Oryginalna część firmy POTIS stosowana na pierwszy montaż.