OEM - Piec do pizzy modułowy dwukomorowy SUPERTOP 435

77 289,00 zł
Brutto

Elektryczny piec do pizzy modułowy dwukomorowy OEM Supertop 435

Supertop to nowa seria pieców do pizzy od prestiżowej firmy OEM o najwyższej wydajności oferowanej do tej pory na rynku. Minimalistyczny design i zaawansowana technologia pieca jest na najwyższym poziomie ze względu na jego parametry techniczne i wydajność. Dzięki sześciu różnym strefom grzania gwarantuje doskonałe wypieczenie pizzy, ograniczając interwencję operatora do minimum. Piekarnik modułowy o maksymalnej mocy dla niezwykłej wydajności pieczenia o pojemności pizzy 35 cm Ø dostępny w komorach 435, 635S, 635L i 935 z możliwością układania do trzech pieców w kolumnie!

Ilość

Gwarantowane bezpieczeństwo podczas płatności.

Najwyższa moc zapewniająca wyjątkową wydajność pieczenia

Staranny projekt i najnowocześniejsze rozwiązania techniczne sprawiają, że nasz piec z serii SuperTop jest królem wszystkich pizzerii. W wersjach jedno, dwu i trzy komorowych doskonale nadaje się do lokali o dużej produkcji, wymagających wysokiej wydajności. Jego wyjątkowa moc (temperatura do 450 °C) gwarantuje wydajność pieczenia. Cyfrowy panel sterowania wyposażony jest w specjalne pokrętło wyboru, które pozwala ustawić parametry pieca w niezwykle intuicyjny i przyjazny dla użytkownika sposób. Supertop daje możliwość pełnej i niezależnej kontroli grzałek dolnych i górnych w 3 obszarach (przód, środek, tył), zapewniając równomierne pieczenie pizzy i ograniczając interwencje operatora do minimum. Supertop to także stylowy, wszechstronny piec: przedni panel wykonany jest ze stali nierdzewnej, dodatkowo występuje w kilku kolorach, idealnie dopasowując się do konceptu Twojego lokalu!


Średnia wydajność godzinowa*

pizza z pieca supertop

Pizza ø 30-35 cm 34/h Pizza ø 45 cm 15/h Tacka 60 x 40 cm 7/h

Pizza ø 30-35cm

80/h

Pizza ø 50cm

12/h

Tacka 60x40cm

8/h

*Podane wartości są wartościami średnimi i przybliżonymi.


Cechy charakterystyczne pieca SuperTop

TEMPERATURA DO 450 °C

Jego moc zapewnia wyjątkową wydajność pieczenia. Zbudowany w całości ze stali nierdzewnej AISI 430, wypieka produkt perfekcyjnie.

MODUŁOWOŚĆ

Dostępny w różnych rozmiarach w wersjach jedno, dwu i trzy komorowych.

WYSOKA WYDAJNOŚĆ

Idealny do wysokiej produkcji. Największy model (935) upiecze jednocześnie 9 pizz o śr. 35 cm, 4 pizze o śr. 50 cm lub 4 tace (60 x 40 cm) w jednej komorze.

STEROWANIE CYFROWE

Cyfrowy panel sterowania posiada 7-calowy ekran i praktyczne pokrętło wyboru, umożliwiające ustawienie wymaganych parametrów i funkcji w intuicyjny, przyjazny dla użytkownika sposób.

KONTROLA TEMPERATURY I ZUŻYCIA ENERGII

Mikroprocesor steruje 6 różnymi strefami grzania (3 na górze i 3 na dole).

PRZYJAZNE DLA UŻYTKOWNIKA I ROZWIĄZANIA SZYTE NA MIARĘ

Prosty, intuicyjny interfejs umożliwia wybór spośród gotowych programów lub ustawienie własnych ulubionych parametrów pieczenia. Posiada również funkcję automatycznego włączania i samooczyszczenia (pyroliza).

INTELIGENTNY ASYSTENT

Przy pomocy autoryzowanego technika marki OEM można aktywować zarówno funkcję pozwalającą szybciej osiągnąć żądaną temperaturę przy pierwszym rozruchu pieca każdego dnia roboczego, jak i asystenta pieczenia - funkcję pomagającą zachować podręcznikowe zasady wypieku w zależności od wymagań klienta.

DOSKONAŁA WENTYLACJA

Zintegrowany wentylator zapewnia bardzo dobre usuwanie oparów z pieczenia wewnątrz każdej z komór, usuwając nadmiar wilgoci i zapobiegając gromadzeniu się jej resztek wewnątrz. Prace wentylatora można kontrolować ręcznie lub skorzystać z funkcji pracy automatycznej.

KONSERWACJA Z DOSTĘPEM OD PRZODU

Dzięki zdejmowanemu panelowi czołowemu technik może z łatwością przeprowadzać rutynową konserwację powierzchni do pieczenia oraz nadzwyczajną konserwację elementów grzejnych i elektronicznych.


sterownik supertop

Panel sterowania

Niezwykle intuicyjny cyfrowy panel sterowania umożliwia bezproblemową obsługę wszystkich funkcji pieca.

Temperatura widoczna jest przez cały czas na dużym wyświetlaczu, a pokrętło wyboru pozwala szybko sprawdzić i dostosować wszystkie ustawienia.

Ponadto system automatycznego włączania pozwala ustawić dwie niezależne godziny rozpoczęcia grzania w ciągu dnia roboczego co umożliwia planowanie pracy i oszczędzanie energii.

Panel posiada port USB, który może być używany do monitorowania żywotności pieca (Ustawienia użytkownika – Ustawienia serwisowe), przesyłania i pobierania przepisów, aktualizacji oprogramowania lub zapisywania danych.


Dane techniczne:

  • Model: SUPERTOP 435/2
  • Waga netto: 322 [kg]
  • Pobór mocy: 7 [kW/h]
  • Napięcie: 400 [V] / 50 [Hz]
  • Moc znamionowa: 16,8 [kW]
  • Wymiary komory (Szer. x Gł. x Wys.): 75,9 x 73,8 x 14 [cm]
  • Wymiary zewnętrzne (Szer. x Gł. x Wys.): 108,3 x 116,5 x 78 (+19)* [cm]

*wysokość komina



UWAGA!

Piec jest standardowo bez podstawyJest możliwość dokupienia dedykowanej podstawy pod piec. Wybór możecie Państwo dokonać zaglądając niżej w sekcję „podobne produkty”

OM07258-2
10 Przedmioty

Przewidywany czas dostawy: 1-10 dni roboczych.
Dokładna informacja zostanie udzielona po wcześniejszym kontakcie.

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Dostępność: 10 Dostępny

Elektryczny piec do pizzy modułowy jednokomorowy OEM Supertop 435

Supertop to nowa seria pieców do pizzy od prestiżowej firmy OEM o najwyższej wydajności oferowanej do tej pory na rynku. Minimalistyczny design i zaawansowana technologia pieca jest na najwyższym poziomie ze względu na jego parametry techniczne i wydajność. Dzięki sześciu różnym strefom grzania gwarantuje doskonałe wypieczenie pizzy, ograniczając interwencję operatora do minimum. Piekarnik modułowy o maksymalnej mocy dla niezwykłej wydajności pieczenia o pojemności pizzy 35 cm Ø dostępny w komorach 435, 635S, 635L i 935 z możliwością układania do trzech pieców w kolumnie!

Dostępność: 5 Dostępny

SERIA S to najbardziej zaawansowany i konfigurowalny piec na świecie, perfekcyjny do idealnego wypieku pizzy, chleba, ciastek i różnego rodzaju wypieków. Dostosuj serię, wybierając wymiary, liczbę i typ komory do wypieku cukierniczych, materiał na powierzchnię wypiekową (blat ogniotrwały lub tłoczona stalowa deska lub kamień do pieczenia), otwieranie drzwi, stal lub Wykończenie ikon i wiele więcej. Zużycie energii zmniejszone o 35% i szybkość pieczenia zwiększone o 20% to cechy, które sprawiają, że seria S to ewolucja w pieczeniu. Profesjonalny piec dla tych, którzy chcą rozszerzyć swoją działalność za pomocą jednego narzędzia

Dostępność: 5 Dostępny

Ten funkcjonalny i stylowy piec AMALFI z okapem i bazą to doskonałe narzędzie do profesjonalnej kuchni. Jego kompaktowe rozmiary zewnętrzne pozwalają zaoszczędzić przestrzeń w kuchni. Piec zapewnia wydajne i profesjonalne nagrzewanie. To gwarantuje, że potrawy będą pieczone równomiernie i delikatnie z każdym użyciem. 

Piec może być łatwo zamontowany i zapewnia optymalne warunki dla kucharzy. Dodatkowo, jego solidna konstrukcja z wysokiej jakości materiałów zapewnia trwałość i wytrzymałość przez długi czas.

Seria P to niezawodne urządzenia, które nie tylko ułatwiają pracę w kuchni, ale także dodają profesjonalnego uroku do przestrzeni kulinarnych. Niezależnie od tego, czy prowadzisz restaurację, kawiarnię czy piekarnię, ten piec jest doskonałym wyborem dla Twoich potrzeb!

Dostępność: 10 Dostępny

Elektryczny piec do pizzy modułowy dwukomorowy OEM Supertop 935/2

Supertop to nowa seria pieców do pizzy od prestiżowej firmy OEM o najwyższej wydajności oferowanej do tej pory na rynku. Minimalistyczny design i zaawansowana technologia pieca jest na najwyższym poziomie ze względu na jego parametry techniczne i wydajność. Dzięki sześciu różnym strefom grzania gwarantuje doskonałe wypieczenie pizzy, ograniczając interwencję operatora do minimum. Piekarnik modułowy o maksymalnej mocy dla niezwykłej wydajności pieczenia o pojemności pizzy 35 cm Ø dostępny w komorach 435, 635S, 635L i 935 z możliwością układania do trzech pieców w kolumnie!

Dostępność: 5 Dostępny
Piece do pizzy ze sterowaniem elektronicznym lub manualnym iDeck

  • Prostota obsługi dzięki uchwytowi wzdłuż całej szerokości komory oraz sprężynom domykającym drzwi.
  • Innowacyjne sterowanie warunkami pracy – Smart Baking – procentowe sterowanie mocą grzałek górnych i dolnych bez wpływu na temperaturę w komorze (w modelach ze sterowaniem elektronicznym)
  • Opatentowany perforowany szamot gwarantuje doskonałą cyrkulację powietrza pod pizzą
  • Oświetlenie halogenowe montowane jest we wnęce, dzięki czemu nie zmniejsza się powierzchnia pracy i jest zabezpieczone przed uszkodzeniami
  • Gęsto ułożone grzałki na całej powierzchni komory gwarantują równomierny wypiek
  • Możliwość zamówienia wielu akcesorii takich jak: okap, podstawa, podstawa z prowadnicami na kołach oraz podstawa z komorą rozrostu
Dostępność: 5 Dostępny

Ten funkcjonalny i stylowy piec AMALFI z okapem i bazą to doskonałe narzędzie do profesjonalnej kuchni. Jego kompaktowe rozmiary zewnętrzne pozwalają zaoszczędzić przestrzeń w kuchni. Piec zapewnia wydajne i profesjonalne nagrzewanie. To gwarantuje, że potrawy będą pieczone równomiernie i delikatnie z każdym użyciem. 

Piec może być łatwo zamontowany i zapewnia optymalne warunki dla kucharzy. Dodatkowo, jego solidna konstrukcja z wysokiej jakości materiałów zapewnia trwałość i wytrzymałość przez długi czas.

Seria P to niezawodne urządzenia, które nie tylko ułatwiają pracę w kuchni, ale także dodają profesjonalnego uroku do przestrzeni kulinarnych. Niezależnie od tego, czy prowadzisz restaurację, kawiarnię czy piekarnię, ten piec jest doskonałym wyborem dla Twoich potrzeb!

Dostępność: 5 Dostępny

SERIA S to najbardziej zaawansowany i konfigurowalny piec na świecie, perfekcyjny do idealnego wypieku pizzy, chleba, ciastek i różnego rodzaju wypieków. Dostosuj serię, wybierając wymiary, liczbę i typ komory do wypieku cukierniczych, materiał na powierzchnię wypiekową (blat ogniotrwały lub tłoczona stalowa deska lub kamień do pieczenia), otwieranie drzwi, stal lub Wykończenie ikon i wiele więcej. Zużycie energii zmniejszone o 35% i szybkość pieczenia zwiększone o 20% to cechy, które sprawiają, że seria S to ewolucja w pieczeniu. Profesjonalny piec dla tych, którzy chcą rozszerzyć swoją działalność za pomocą jednego narzędzia

Dostępność: 10 Dostępny
Modułowy piec do pizzy OEM MILLENIUM VALIDO EVO 635L 1-komorowy z manualnie obsługiwanym sterowaniem elektronicznym i drzwiami otwieranymi do góry

Piec elektryczny do pizzerii z komorą modułową 35 cm (jedno- i dwukomorowy) jest uniwersalnym wyborem! Stanowi idealne rozwiązanie dla osób poszukujących wszechstronnego pieca o wielu możliwościach, który jest nie tylko przyjazny dla użytkownika, ale także oferuje doskonałą wydajność pieczenia pod względem jakości i wydajności.

Dostępność: 5 Dostępny

P60, P80, P120 to solidne i funkcjonalne piece wielofunkcyjne, dobrze izolowane dzięki zastosowaniu izolacji o wysokiej gęstości i dużej grubości, zapewniają maksymalną skuteczność w utrzymywaniu temperatury gwarantując idealne pieczenie.

Specjalna perforowana płyta ogniotrwała zmniejsza bezwładność cieplną: ciepło przepływa szybciej i jest optymalnie rozprowadzane na produkcie. Specjalne stalowe podłoże z wypustkami, idealny do pieczenia pośredniego, utrzymuje blachę lekko uniesioną, umożliwiając przepływ gorącego powietrza pod nią, zawsze gwarantując idealne i równomierne pieczenie. Dwie komory pieczenia P60E, P80E, P120E, każda ze szklanymi drzwiami i podwójnym oświetleniem wewnętrznym.

Dostępność: 5 Dostępny

P60, P80, P120 to solidne i funkcjonalne piece wielofunkcyjne, dobrze izolowane dzięki zastosowaniu izolacji o wysokiej gęstości i dużej grubości, zapewniają maksymalną skuteczność w utrzymywaniu temperatury gwarantując idealne pieczenie.

Specjalna perforowana płyta ogniotrwała zmniejsza bezwładność cieplną: ciepło przepływa szybciej i jest optymalnie rozprowadzane na produkcie. Specjalne stalowe podłoże z wypustkami, idealny do pieczenia pośredniego, utrzymuje blachę lekko uniesioną, umożliwiając przepływ gorącego powietrza pod nią, zawsze gwarantując idealne i równomierne pieczenie. Dwie komory pieczenia P60E, P80E, P120E, każda ze szklanymi drzwiami i podwójnym oświetleniem wewnętrznym.

Dostępność: 5 Dostępny
Piece do pizzy ze sterowaniem elektronicznym lub manualnym iDeck

  • Prostota obsługi dzięki uchwytowi wzdłuż całej szerokości komory oraz sprężynom domykającym drzwi.
  • Innowacyjne sterowanie warunkami pracy – Smart Baking – procentowe sterowanie mocą grzałek górnych i dolnych bez wpływu na temperaturę w komorze (w modelach ze sterowaniem elektronicznym)
  • Opatentowany perforowany szamot gwarantuje doskonałą cyrkulację powietrza pod pizzą
  • Oświetlenie halogenowe montowane jest we wnęce, dzięki czemu nie zmniejsza się powierzchnia pracy i jest zabezpieczone przed uszkodzeniami
  • Gęsto ułożone grzałki na całej powierzchni komory gwarantują równomierny wypiek
  • Możliwość zamówienia wielu akcesorii takich jak: okap, podstawa, podstawa z prowadnicami na kołach oraz podstawa z komorą rozrostu
Dostępność: 5 Dostępny

P60, P80, P120 to solidne i funkcjonalne piece wielofunkcyjne, dobrze izolowane dzięki zastosowaniu izolacji o wysokiej gęstości i dużej grubości, zapewniają maksymalną skuteczność w utrzymywaniu temperatury gwarantując idealne pieczenie.

Specjalna perforowana płyta ogniotrwała zmniejsza bezwładność cieplną: ciepło przepływa szybciej i jest optymalnie rozprowadzane na produkcie. Specjalne stalowe podłoże z wypustkami, idealny do pieczenia pośredniego, utrzymuje blachę lekko uniesioną, umożliwiając przepływ gorącego powietrza pod nią, zawsze gwarantując idealne i równomierne pieczenie. Dwie komory pieczenia P60E, P80E, P120E, każda ze szklanymi drzwiami i podwójnym oświetleniem wewnętrznym.

Ta strona używa plików cookie, w celu zapewnienia najlepszego doświadczenia podczas użytkowania.