Idealnie nadaje się do ścisłych ciast, takich jak pizza lub chleb.
Witamy w Spec Food Gastro!
- Strona główna
-
Kategorie
Sprawdź!
add remove
- Pizza i kebab add remove
- Kuchnia add remove
- Obróbka mechaniczna add remove
- Zmywalnia add remove
- Chłodnictwo add remove
- Wyposażenie barowe add remove
- Produkty spożywcze
- Blog
- Strona główna
-
Kategorie
Sprawdź!
add remove
- Pizza i kebab add remove
- Kuchnia add remove
- Obróbka mechaniczna add remove
- Zmywalnia add remove
- Chłodnictwo add remove
- Wyposażenie barowe add remove
- Produkty spożywcze
- Blog
Miesiarka 38kg/42L AS
Miesiarka 38kg/42L AS 101867
Wyświetlacz cyfrowy: Nie
Częstotliwość: 50 Hz
Ilość przygotowanego ciasta: 38 kg / 42 litry
Dzieża zdejmowana: Tak
Timer: Nie
Przyłącze urządzenia: Gotowe do podłączenia
Napięcie: 230 V
Włącznik/wyłącznik: Tak
Właściwości: Idealnie nadaje się do ścisłych ciast (np. ciasto na pizzę lub chleb), Z podnoszoną głowicą i zdejmowanymi misami, Detekcja położenia misy za pomocą czujnika
Regulacja prędkości: 1 stopień
Materiał: Z powłoką, Odporność na zarysowania
Moc przyłączeniowa: 1.5 kW
Przewidywany czas dostawy: 1-10 dni roboczych.
Dokładna informacja zostanie udzielona po wcześniejszym kontakcie.
16 innych produktów w tej samej kategorii:
Miesiarka 38kg/42L 101957
Dobrze zaprojektowana miesiarka, dzięki której przygotujesz nie tylko różne rodzaje ciasta. Drugi stopień prędkości pozwala również utrzymać właściwą konsystencję ciasta po jego przygotowaniu.
Dobrze zaprojektowana miesiarka, dzięki której przygotujesz nie tylko różne rodzaje ciasta. Drugi stopień prędkości pozwala również utrzymać właściwą konsystencję ciasta po jego przygotowaniu.
Miesiarka 12kg/16L 101954
Dla profesjonalistów: niezwykle wydajna miesiarka planetarna produkuje do 7,5 kg ciasta w jednym cyklu roboczym. W misie do mieszania ciasta o pojemności 20 litrów i przy użyciu dołączonych akcesoriów można przygotować rozmaite rodzaje ciast, śmietanę, kremy itd.
Idealnie nadaje się do ścisłych ciast, takich jak pizza lub chleb.
Idealnie nadaje się do ścisłych ciast, takich jak pizza lub chleb.