Idealnie nadaje się do ścisłych ciast, takich jak pizza lub chleb.
Witamy w Spec Food Gastro!
- Strona główna
-
Kategorie
Sprawdź!
add remove
- Pizza i kebab add remove
- Kuchnia add remove
- Obróbka mechaniczna add remove
- Zmywalnia add remove
- Chłodnictwo add remove
- Wyposażenie barowe add remove
- Produkty spożywcze
- Blog
- Strona główna
-
Kategorie
Sprawdź!
add remove
- Pizza i kebab add remove
- Kuchnia add remove
- Obróbka mechaniczna add remove
- Zmywalnia add remove
- Chłodnictwo add remove
- Wyposażenie barowe add remove
- Produkty spożywcze
- Blog
Mikser planetarny do ciasta 7,5kg/20L
Dla profesjonalistów: niezwykle wydajna miesiarka planetarna produkuje do 7,5 kg ciasta w jednym cyklu roboczym. W misie do mieszania ciasta o pojemności 20 litrów i przy użyciu dołączonych akcesoriów można przygotować rozmaite rodzaje ciast, śmietanę, kremy itd.
Ochrona silnika: Tak
Materiał dzieży: Stal szlachetna
Włącznik/wyłącznik: Tak
Timer: Nie
Regulacja prędkości: 3 stopnie
W zestawie:
- 1 mieszadło płaskie, stal szlachetna
- 1 hak do wyrabiania ciasta, stal szlachetna
- 1 trzepaczka do ubijania piany, stal szlachetna, aluminium
- 1 Kratka ochronna, stal szlachetna
Wyłącznik bezpieczeństwa: Tak
Moc przyłączeniowa: 1.1 kW
Wyświetlacz cyfrowy: Nie
Ustawianie czasu: -
Napięcie: 230 V
Interwały ustawienia czasu: - min.
Ilość przygotowanego ciasta: 7,5 kg / 20 litrów
Materiał: Żeliwo, Stal, Lakierowana
Dzieża zdejmowana: Tak
Częstotliwość: 50/60 Hz
Przewidywany czas dostawy: 1-10 dni roboczych.
Dokładna informacja zostanie udzielona po wcześniejszym kontakcie.
16 innych produktów w tej samej kategorii:
Miesiarka 38kg/42L 101957
Miesiarka 18kg/22L 101955
Dobrze zaprojektowana miesiarka, dzięki której przygotujesz nie tylko różne rodzaje ciasta. Drugi stopień prędkości pozwala również utrzymać właściwą konsystencję ciasta po jego przygotowaniu.
Idealnie nadaje się do ścisłych ciast, takich jak pizza lub chleb.
Mikser planetarny do ciast 1,2kg/7L AS 101923 Bartscher
Dobrze zaprojektowana miesiarka, dzięki której przygotujesz nie tylko różne rodzaje ciasta. Drugi stopień prędkości pozwala również utrzymać właściwą konsystencję ciasta po jego przygotowaniu.