Witryna grzewcza gwarantuje utrzymanie odpowiedniej temperatury potraw na dwóch poziomach, nie zajmując przy tym dużo miejsca. Lampy służące do oświetlenia powierzchni ekspozycyjnych, a także umieszczone na tylnej ściance lustro zapewniają atrakcyjną prezentację dań.
Witamy w Spec Food Gastro!
- Strona główna
-
Kategorie
Sprawdź!
add remove
- Pizza i kebab add remove
- Kuchnia add remove
- Obróbka mechaniczna add remove
- Zmywalnia add remove
- Chłodnictwo add remove
- Wyposażenie barowe add remove
- Produkty spożywcze
- Blog
- Strona główna
-
Kategorie
Sprawdź!
add remove
- Pizza i kebab add remove
- Kuchnia add remove
- Obróbka mechaniczna add remove
- Zmywalnia add remove
- Chłodnictwo add remove
- Wyposażenie barowe add remove
- Produkty spożywcze
- Blog
Witryna grzewcza ekspozycyjna Redfox | RTR - 120La |
Witryna grzewcza ekspozycyjna Redfox | RTR - 120La |
■ rusztowa konstrukcja półek
■ regulowane półki
■ przesuwne tylne drzwi
■ nawilżanie powietrza z wewnętrznego pojemnika
■ oświetlenie LED
■ czterostronne przeszklenie
Opis
- Napięcie
- 230 V
- Pojemność
- 120 L
- Moc
- 1,1 kW
- Zakres temperatury
- 25-90 °C
- Waga
- 50 Kg
- Wymiary
- 68 x 57 x 67 ( cm )
- Ilość półek
- 3 szt
Przewidywany czas dostawy: 1-10 dni roboczych.
Dokładna informacja zostanie udzielona po wcześniejszym kontakcie.
16 innych produktów w tej samej kategorii:
Urządzenie nablatowe z możliwością obustronnej obsługi, praktycznymi drzwiami podnośnymi i oświetleniem LED.
Mała, ale w sam raz: zajmująca niewiele miejsca witryna nadstawiana do wydawania i prezentacji ciepłych dań.
Witryna grzewcza 306054 Bartscher
Witryna grzewcza 305054 Bartscher
Rewelacyjna pojemność: w 6 pojemnikach GN znajdzie się miejsce dla ciepłych dań, dodatków i przekąsek.
Witryna grzewcza 306053 Bartscher
Witryna grzewcza 305055 Bartscher
Witryna grzewcza 305053 Bartscher
Kompaktowe urządzenie nablatowe do utrzymywania temperatury i prezentacji gorących potraw – wyposażone w praktyczne drzwi podnośne.
Dzięki higrometrowi termicznemu witryna nadstawiana doskonale nadaje się do wydawania wyrobów masarskich na stoiskach mięsnych, w stołówkach, barach szybkiej obsługi oraz na stacjach benzynowych. Za pomocą niezależnie załączanej grzałki górnej i dolnej można zapewnić dopływ ciepła w zależności od potrzeb.