• Obecnie brak na stanie

Tasak - gładki Profi Line 170 mm szlif kulowy

220,17 zł
Brutto

Specjalny stop stali chirurgicznej chromowo-molibdenowo-wanadowej X50CrMoV15 gwarantuje: doskonałe właściwości tnące, bardzo ostre i trwałe ostrze, łatwe ostrzenie, odporność na zabrudzenia.

Ilość
Obecnie brak na stanie

Gwarantowane bezpieczeństwo podczas płatności.
  • Wykonany z wysokiej jakości niemieckiej stali węglowej
  • Proces produkcyjny noży składa się z 50 etapów. Precyzyjne wykonanie noża, szlifowanie i polerowanie zapewnia idealną krawędź tnącą
  • Higieniczna zgodna z HACCP konstrukcja rękojeści uniemożliwia gromadzenie się resztek w miejscach łączeń
  • Kute na gorąco z jednego kawałka stali
  • Każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze
  • Rączka z tworzywa POM
  • Szlif kulowy zapewnia krojenie bez przywierania
844335

Specyficzne kody

ean13
8711369844335

Przewidywany czas dostawy: 1-10 dni roboczych.
Dokładna informacja zostanie udzielona po wcześniejszym kontakcie.

6 innych produktów w tej samej kategorii:

Dostępność: 37 Dostępny

Oryginalny nóż tasak o długości ostrza 230mm oraz grubości 3,5mm wyprodukowany przez turecką firmę PIRGE.

Posiada potężne ostrze, przystosowane do cięcia i krojenia mięs oraz dużych warzyw i owoców.

Wygląda bardzo masywnie, jednak jest zaskakująco lekki i poręczny, dzięki czemu z powodzeniem posłuży zarówno zaprawionym szefom kuchni, jak i mniej doświadczonym amatorom domowego gotowania.

Ostrze wykonane jest z wysokiej jakości stali nierdzewnej i osadzone w rękojeści z higienicznego polipropylenu.

Dostępność: 45 Dostępny

Oryginalny tasak do siekania potraw o długości ostrza 350mm wyprodukowany przez turecką firmę PIRGE. Doskonałe narzędzie do takich zadań, jak krojenie warzyw w kostkę, porcjowanie drobiu, siekanie surowego mięsa czy rozgniatanie czosnku lub imbiru. Ostrze wykonane jest z wysokiej jakości stali nierdzewnej i osadzone w rękojeści z higienicznego polipropylenu.

Ta strona używa plików cookie, w celu zapewnienia najlepszego doświadczenia podczas użytkowania.