

Witamy w Spec Food Gastro!
Oryginalny rożen gazowy 3-palnikowy tureckiej marki MELTEM.
Wykonany w całości ze stali nierdzewnej.
Na dole urządzenia zlokalizowana jest taca, gdzie wlewamy wodę. Dzięki takiemu rozwiązaniu zapobiegamy wysychaniu potraw jak i ich kurczeniu!
Dodatkowo kapiący tłuszcz prosto do wody znacznie ułatwia utrzymanie urządzenia w czystości.
Palniki są umieszczone na górze urządzenia, zasilane gazem ziemnym (GZ) lub gazem płynnym (LPG) mogą być sterowane oddzielnie za pomocą pokręteł.
Zawory gazowe odcinają gaz automatycznie po zgaszeniu palników.
Dzięki umieszczeniu palników na górze urządzenia zapobiegamy podpalaniu się tłuszczu!
Rożen posiada regulację odległości przyrządzanej potrawy od palników.
UWAGA! Do wyboru na gaz ziemny lub gaz płynny. Wystarczy wybrać odpowiednią opcję.
Dane techniczne:
- Moc: 16 kW
- Waga: 62kg
- Wlot gazu: 1/2 cala
- Ilość palników: 3szt.
- Wymiary tacy: 63x53cm
- Rodzaj palnika: MELTEM R-9
- Wymiary: 80x69x90cm
Przewidywany czas dostawy: 1-10 dni roboczych.
Dokładna informacja zostanie udzielona po wcześniejszym kontakcie.
Uszczelka do noża o średnicy 32mm. Pasuje do wszystkich modeli elektrycznych noży POTIS.
Profesjonalny grill kontaktowy panini MT-1 marki MELTEM przeznaczony do użytku w lokalach gastronomicznych. Umożliwia obustronne grillowanie mięsa, kiełbas, ryb, tostów, warzyw w tym samym czasie. Żeliwne płyty grzewcze ryflowane. Obudowa grilla wykonana ze stali nierdzewnej. Pod płytą wanienka na tłuszcz i resztki powstałe podczas grillowania. Regulacja temperatury maksymalnie do 300oC. Żaroodporne uchwyty.
Okap kondensacyjny Kompakt 117002
Wykonana z polietylenu HDPE Dwustronnie gładka Zgodna z normami HACCP Z miarką 0-40 cm Mycie wyłącznie w cyklu krótkim w profesjonalnych zmywarkach
Dyspenser do sosów
PIECE DO PIZZY SUPERTOP VARIO - 1, 2 i 3 komorowy piec do pizzy to jeden z flagowych modeli marki OEM. Piec SUPERTOP VARIO to ulepszona wersja SUPERTOP z większą komorą na pizzę o średnicy do 40cm, wyższą komorą idealną do wyrobów piekarskich, wnęką całkowicie wyłożoną szamotem i posiada możliwość pieczenia z parą wodną , która idealnie nadaje się do piekarnictwa! Standardowe piece SUPTOP VARIO charakteryzują się wyższą temperaturą pracy, 7-calowym cyfrowym wyświetlaczem i obrotowymi elementami sterującymi do szybkiego wyboru i precyzyjną regulacją elementów grzejnych, grubych płyt szamotowych, możliwości obniżenia komory grzewczej i unikalny elektroniczny system do wyciągu dymu z komory.
Najwyższej jakości ząbkowane ostrze do noża TANDIR120 spełni wymagania każdego użytkownika. Ostrza firmy TANDIR są nowe, oryginalne wykonane z wysoko jakościowej stali nierdzewnej (chirurgicznej) hartowanej, ostrzonej laserowo.
Szklanka 390 ml
Oryginalna czarna ostrzałka owalna 31cm do ostrzenia noży do kebaba. Wyprodukowana przez niemiecką markę UYAR. Trzon został wykonany ze stali chromowo-wanadowej.
Ta strona używa plików cookie, w celu zapewnienia najlepszego doświadczenia podczas użytkowania.