Opiekacz gazowy MB-4 MELTEM

4 428,00 zł
Brutto

Pionowy opiekacz gazowy MB-4 marki MELTEM o jednorazowym wsadzie do 50 kg. Maksymalna wysokość bloku mięsa 65 cm. Przeznaczony jest do przyrządzania dużych sztuk mięsa, zwłaszcza specjalności kuchni tureckiej . Wykonanie - stal nierdzewna AISI 304 Cr-Ni.

Pozostałości po pieczeniu mięsa oraz nadmiar tłuszczu spływają do specjalnej szufladki na tłuszcz.

UWAGA! Posiadamy dwie wersje: na gaz propan-butan oraz na gaz ziemny. Wystarczy wybrać odpowiednią opcję.

Rodzaj gazu : Propan
Ilość

Gwarantowane bezpieczeństwo podczas płatności.

Dane techniczne:

Wymiary (dł; szer; wys): 55x69x124 cm
Moc: 12,6 kW
Jednorazowy wsad: do 50 kg
Długość bagnetu: 65 cm
Liczba pól grzewczych: 4 szt.
Rodzaj zasilania: gaz ziemny lub propan-butan
Umieszczenie silnika: dół

MB-4
5 Przedmioty

Przewidywany czas dostawy: 1-10 dni roboczych.
Dokładna informacja zostanie udzielona po wcześniejszym kontakcie.

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Dostępność: 10 Dostępny

Pionowy opiekacz gazowy GD4 niemieckiej marki POTIS o jednorazowym wsadzie do 70 kg. Maksymalna wysokość bloku mięsa 63 cm. Przeznaczony jest do przyrządzania dużych sztuk mięsa, zwłaszcza specjalności kuchni tureckiej . Wykonanie - stal nierdzewna. Cztery podwójne palniki na podczerwień z płytkami ceramicznymi niezależnie sterowane. Powierzchnia grzewcza palników 64,5x18,5cm. Silnik napędzający bagnet z mięsem znajduje się w górnej części gyrosa. Pozostałości po pieczeniu mięsa oraz nadmiar tłuszczu spływają do specjalnej szufladki na tłuszcz.

Uwaga: Dostępne są dwa warianty propan-butan (G30) lub gaz ziemny (G20).

Dostępność: 100 Dostępny

Stół roboczy wykonany ze stali nierdzewnej to nieocenione narzędzie w gastronomii, gwarantujące efektywność pracy i wysoką jakość potraw. Ten profesjonalny stół został stworzony z myślą o potrzebach kucharzy i restauratorów, zapewniając wyjątkową trwałość i funkcjonalność.

Ta strona używa plików cookie, w celu zapewnienia najlepszego doświadczenia podczas użytkowania.