Garnek z pokrywką
Witamy w Spec Food Gastro!
- Strona główna
-
Kategorie
Sprawdź!
add remove
- Pizza i kebab add remove
- Kuchnia add remove
- Obróbka mechaniczna add remove
- Zmywalnia add remove
- Chłodnictwo add remove
- Wyposażenie barowe add remove
- Produkty spożywcze
- Blog
- Strona główna
-
Kategorie
Sprawdź!
add remove
- Pizza i kebab add remove
- Kuchnia add remove
- Obróbka mechaniczna add remove
- Zmywalnia add remove
- Chłodnictwo add remove
- Wyposażenie barowe add remove
- Produkty spożywcze
- Blog
Opiekacz gazowy MB-4 MELTEM
Pionowy opiekacz gazowy MB-4 marki MELTEM o jednorazowym wsadzie do 50 kg. Maksymalna wysokość bloku mięsa 65 cm. Przeznaczony jest do przyrządzania dużych sztuk mięsa, zwłaszcza specjalności kuchni tureckiej . Wykonanie - stal nierdzewna AISI 304 Cr-Ni.
Pozostałości po pieczeniu mięsa oraz nadmiar tłuszczu spływają do specjalnej szufladki na tłuszcz.
UWAGA! Posiadamy dwie wersje: na gaz propan-butan oraz na gaz ziemny. Wystarczy wybrać odpowiednią opcję.
Dane techniczne:
Wymiary (dł; szer; wys): 55x69x124 cm
Moc: 12,6 kW
Jednorazowy wsad: do 50 kg
Długość bagnetu: 65 cm
Liczba pól grzewczych: 4 szt.
Rodzaj zasilania: gaz ziemny lub propan-butan
Umieszczenie silnika: dół
Przewidywany czas dostawy: 1-10 dni roboczych.
Dokładna informacja zostanie udzielona po wcześniejszym kontakcie.
16 innych produktów w tej samej kategorii:
Niezwykle pojemny kubek na sztućce – wyjątkowo wysoka wersja zapewni stabilność i dobrą przyczepność nawet w przypadku długich sztućców i przyrządów kuchennych.
Stół chłodniczy to niezastąpione wyposażenie w gastronomii, zapewniający idealne warunki przechowywania i przygotowywania potraw. Ten specjalnie zaprojektowany stół został stworzony z myślą o profesjonalnych kuchniach i restauracjach.
Wykonana z polietylenu HDPE Dwustronnie gładka Zgodna z normami HACCP Z miarką 0-40 cm Mycie wyłącznie w cyklu krótkim w profesjonalnych zmywarkach
Oryginalna część zamienna UYAR kompatybilna z Potis nr artykułu: M9010
Mobilne rozwiązanie bufetowe o nowoczesnym designie drewna – wózek bufetowy z osłoną higieniczną i oświetleniem LED jest w stanie pomieścić 4 pojemniki 1/1 GN, dzięki czemu potrawy w bufecie pozostaną idealnie schłodzone.
Pionowy opiekacz gazowy GD4 niemieckiej marki POTIS o jednorazowym wsadzie do 70 kg. Maksymalna wysokość bloku mięsa 63 cm. Przeznaczony jest do przyrządzania dużych sztuk mięsa, zwłaszcza specjalności kuchni tureckiej . Wykonanie - stal nierdzewna. Cztery podwójne palniki na podczerwień z płytkami ceramicznymi niezależnie sterowane. Powierzchnia grzewcza palników 64,5x18,5cm. Silnik napędzający bagnet z mięsem znajduje się w górnej części gyrosa. Pozostałości po pieczeniu mięsa oraz nadmiar tłuszczu spływają do specjalnej szufladki na tłuszcz.
Uwaga: Dostępne są dwa warianty propan-butan (G30) lub gaz ziemny (G20).
Stół chłodniczy to niezastąpione wyposażenie w gastronomii, zapewniający idealne warunki przechowywania i przygotowywania potraw. Ten specjalnie zaprojektowany stół został stworzony z myślą o profesjonalnych kuchniach i restauracjach.
Nóż do plastrowania wędlin
Waga kuchenna, 15kg, 2g A300118
Oryginalna część zamienna UYAR kompatybilna z Potis nr artykułu: M7930
Piec do pizzy NT 901 2002101
Stół roboczy wykonany ze stali nierdzewnej to nieocenione narzędzie w gastronomii, gwarantujące efektywność pracy i wysoką jakość potraw. Ten profesjonalny stół został stworzony z myślą o potrzebach kucharzy i restauratorów, zapewniając wyjątkową trwałość i funkcjonalność.