Opiekacz gazowy MB-4 MELTEM

4 428,00 zł
Brutto

Pionowy opiekacz gazowy MB-4 marki MELTEM o jednorazowym wsadzie do 50 kg. Maksymalna wysokość bloku mięsa 65 cm. Przeznaczony jest do przyrządzania dużych sztuk mięsa, zwłaszcza specjalności kuchni tureckiej . Wykonanie - stal nierdzewna AISI 304 Cr-Ni.

Pozostałości po pieczeniu mięsa oraz nadmiar tłuszczu spływają do specjalnej szufladki na tłuszcz.

UWAGA! Posiadamy dwie wersje: na gaz propan-butan oraz na gaz ziemny. Wystarczy wybrać odpowiednią opcję.

Rodzaj gazu : Propan
Ilość

Gwarantowane bezpieczeństwo podczas płatności.

Dane techniczne:

Wymiary (dł; szer; wys): 55x69x124 cm
Moc: 12,6 kW
Jednorazowy wsad: do 50 kg
Długość bagnetu: 65 cm
Liczba pól grzewczych: 4 szt.
Rodzaj zasilania: gaz ziemny lub propan-butan
Umieszczenie silnika: dół

MB-4
5 Przedmioty

Przewidywany czas dostawy: 1-10 dni roboczych.
Dokładna informacja zostanie udzielona po wcześniejszym kontakcie.

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Dostępność: 100 Dostępny

Frytownica posiada bardzo dużą komorę i dzięki temu jest przystosowana do smażenia wyjątkowo dużych potraw.Duża powierzchnia koszy doskonale nadaje się do smażenia krewetek, krabów i warzyw w cieście piwnym, calzone i innych wypieków.

Dostępność: 10 Dostępny
Statyczny piec tunelowy do pizzy OEM TL108 2-komorowy
  • Piec do pizzy TL firmy OEM jest idealnym rozwiązaniem dla pizzerii o wysokim zapotrzebowaniu na produkcję w godzinach szczytu.
  • Piece taśmowe to standardowe rozwiązanie w większości dużych sieci pizzy, w tym najpopularniejszej sieci amerykańskiej, obecnej w większości krajów na całym świecie.
Dostępność: 100 Dostępny

Barowa szafa chłodnicza o pojemności 176 litrów, wyposażona w oświetlenie wewnętrzne i dwoje podwójnie przeszklonych, samozamykających się drzwi przesuwnych, to niezawodne urządzenie do chłodzenia napojów. Elektroniczna regulacja z wyświetlaczem cyfrowym umożliwia dokładne ustawienie preferowanej temperatury.

Ta strona używa plików cookie, w celu zapewnienia najlepszego doświadczenia podczas użytkowania.