Witamy w Spec Food Gastro!
- Strona główna
-
Kategorie
Sprawdź!
add remove
- Pizza i kebab add remove
- Kuchnia add remove
- Obróbka mechaniczna add remove
- Zmywalnia add remove
- Chłodnictwo add remove
- Wyposażenie barowe add remove
- Produkty spożywcze
- Blog
- Strona główna
-
Kategorie
Sprawdź!
add remove
- Pizza i kebab add remove
- Kuchnia add remove
- Obróbka mechaniczna add remove
- Zmywalnia add remove
- Chłodnictwo add remove
- Wyposażenie barowe add remove
- Produkty spożywcze
- Blog
Płyta grillowa 650 szer. 400 gładka
Seria 650 – seria urządzeń gastronomicznych do profesjonalnej kuchni. Wyróżnia się optymalnym wykorzystaniem energii, niezwykłą wydajnością i wysokim komfortem czyszczenia. Dzięki modułowej budowie zapewnia łatwość łączenia i elastyczność w zakresie rozmieszczenia. Urządzenie jest w całości wykonane ze stali chromowo-niklowej 18/10.
Szerokość powierzchni do smażenia: 396 mm
Napięcie: 400 V
Ilość stref grzewczych: 1
Wersja powierzchni do smażenia: Gładkie
Seria: 650
Zakres temperatury od: 50 °C
Właściwości: Pojemnik na tłuszcz, Osłona przeciwbryzgowa
Częstotliwość: 50/60 Hz
Przyłącze urządzenia: 3 NAC
Moc przyłączeniowa: 3.9 kW
Lampka kontrolna: Nagrzewanie
Materiał powierzchni do smażenia: Stal
Termostat bezpieczeństwa: Tak
W zestawie: -
Tryb pracy: Elektr.
Typ: Urządzenie nastolne
Materiał: CNS 18/10
Głębokość powierzchni do smażenia: 555 mm
Zakres temperatury do: 300 °C
Ważna wskazówka: -
Przewidywany czas dostawy: 1-10 dni roboczych.
Dokładna informacja zostanie udzielona po wcześniejszym kontakcie.
16 innych produktów w tej samej kategorii:
Seria 600 - Wydajne urządzenia do gotowania w praktycznej zabudowie modułowej, zajmującej niewiele miejsca. Budowa i wyposażenie według potrzeb. Urządzenia z wysokowartościowej stali chromowo-niklowej 18/10 w kompaktowym wykonaniu. Długi czas użytkowania urządzeń.
Płyta elektryczna 1K3000 GL 104906
Do przyrządzania potraw o zniewalającym aromacie smażenia. Twardo chromowana powierzchnia do smażenia ze specjalnej stali – dzięki wyjątkowo dobremu przewodzeniu ciepła – świetnie nadaje się do smażenia ryb, mięs i warzyw.