OEM - Piec do pizzy modułowy 1-komorowy SUPERTOP 635L/1

43 659,00 zł
Brutto

Elektryczny piec do pizzy modułowy jednokomorowy OEM Supertop 635L/1

Supertop to nowa seria pieców do pizzy od prestiżowej firmy OEM o najwyższej wydajności oferowanej do tej pory na rynku. Minimalistyczny design i zaawansowana technologia pieca jest na najwyższym poziomie ze względu na jego parametry techniczne i wydajność. Dzięki sześciu różnym strefom grzania gwarantuje doskonałe wypieczenie pizzy, ograniczając interwencję operatora do minimum. Piekarnik modułowy o maksymalnej mocy dla niezwykłej wydajności pieczenia o pojemności pizzy 35 cm Ø dostępny w komorach 435, 635S, 635L i 935 z możliwością układania do trzech pieców w kolumnie!

Ilość

Gwarantowane bezpieczeństwo podczas płatności.

Najwyższa moc zapewniająca wyjątkową wydajność pieczenia

Staranny projekt i najnowocześniejsze rozwiązania techniczne sprawiają, że nasz piec z serii SuperTop jest królem wszystkich pizzerii. W wersjach jedno, dwu i trzy komorowych doskonale nadaje się do lokali o dużej produkcji, wymagających wysokiej wydajności. Jego wyjątkowa moc (temperatura do 450 °C) gwarantuje wydajność pieczenia. Cyfrowy panel sterowania wyposażony jest w specjalne pokrętło wyboru, które pozwala ustawić parametry pieca w niezwykle intuicyjny i przyjazny dla użytkownika sposób. Supertop daje możliwość pełnej i niezależnej kontroli grzałek dolnych i górnych w 3 obszarach (przód, środek, tył), zapewniając równomierne pieczenie pizzy i ograniczając interwencje operatora do minimum. Supertop to także stylowy, wszechstronny piec: przedni panel wykonany jest ze stali nierdzewnej, dodatkowo występuje w kilku kolorach, idealnie dopasowując się do konceptu Twojego lokalu!


Średnia wydajność godzinowa*

pizza z pieca supertop

Pizza ø 30-35 cm 34/h Pizza ø 45 cm 15/h Tacka 60 x 40 cm 7/h

Pizza ø 30-35cm

60/h

Pizza ø 50cm

12/h

Tacka 60x40cm

8/h

*Podane wartości są wartościami średnimi i przybliżonymi.


Cechy charakterystyczne pieca SuperTop

TEMPERATURA DO 450 °C

Jego moc zapewnia wyjątkową wydajność pieczenia. Zbudowany w całości ze stali nierdzewnej AISI 430, wypieka produkt perfekcyjnie.

MODUŁOWOŚĆ

Dostępny w różnych rozmiarach w wersjach jedno, dwu i trzy komorowych.

WYSOKA WYDAJNOŚĆ

Idealny do wysokiej produkcji. Największy model (935) upiecze jednocześnie 9 pizz o śr. 35 cm, 4 pizze o śr. 50 cm lub 4 tace (60 x 40 cm) w jednej komorze.

STEROWANIE CYFROWE

Cyfrowy panel sterowania posiada 7-calowy ekran i praktyczne pokrętło wyboru, umożliwiające ustawienie wymaganych parametrów i funkcji w intuicyjny, przyjazny dla użytkownika sposób.

KONTROLA TEMPERATURY I ZUŻYCIA ENERGII

Mikroprocesor steruje 6 różnymi strefami grzania (3 na górze i 3 na dole).

PRZYJAZNE DLA UŻYTKOWNIKA I ROZWIĄZANIA SZYTE NA MIARĘ

Prosty, intuicyjny interfejs umożliwia wybór spośród gotowych programów lub ustawienie własnych ulubionych parametrów pieczenia. Posiada również funkcję automatycznego włączania i samooczyszczenia (pyroliza).

INTELIGENTNY ASYSTENT

Przy pomocy autoryzowanego technika marki OEM można aktywować zarówno funkcję pozwalającą szybciej osiągnąć żądaną temperaturę przy pierwszym rozruchu pieca każdego dnia roboczego, jak i asystenta pieczenia - funkcję pomagającą zachować podręcznikowe zasady wypieku w zależności od wymagań klienta.

DOSKONAŁA WENTYLACJA

Zintegrowany wentylator zapewnia bardzo dobre usuwanie oparów z pieczenia wewnątrz każdej z komór, usuwając nadmiar wilgoci i zapobiegając gromadzeniu się jej resztek wewnątrz. Prace wentylatora można kontrolować ręcznie lub skorzystać z funkcji pracy automatycznej.

KONSERWACJA Z DOSTĘPEM OD PRZODU

Dzięki zdejmowanemu panelowi czołowemu technik może z łatwością przeprowadzać rutynową konserwację powierzchni do pieczenia oraz nadzwyczajną konserwację elementów grzejnych i elektronicznych.


sterownik supertop

Panel sterowania

Niezwykle intuicyjny cyfrowy panel sterowania umożliwia bezproblemową obsługę wszystkich funkcji pieca.

Temperatura widoczna jest przez cały czas na dużym wyświetlaczu, a pokrętło wyboru pozwala szybko sprawdzić i dostosować wszystkie ustawienia.

Ponadto system automatycznego włączania pozwala ustawić dwie niezależne godziny rozpoczęcia grzania w ciągu dnia roboczego co umożliwia planowanie pracy i oszczędzanie energii.

Panel posiada port USB, który może być używany do monitorowania żywotności pieca (Ustawienia użytkownika – Ustawienia serwisowe), przesyłania i pobierania przepisów, aktualizacji oprogramowania lub zapisywania danych.


Dane techniczne:

  • Model: SUPERTOP 635L/1
  • Waga netto: 202 [kg]
  • Pobór mocy: 5,4 [kW/h]
  • Napięcie: 400 [V] / 50 [Hz]
  • Moc znamionowa: 15,1 [kW]
  • Wymiary komory (Szer. x Gł. x Wys.): 113,6 x 73,8 x 14 [cm]
  • Wymiary zewnętrzne (Szer. x Gł. x Wys.): 146 x 116,5 x 39 (+19)* [cm]

*wysokość komina



UWAGA!

Piec jest standardowo bez podstawyJest możliwość dokupienia dedykowanej podstawy pod piec. Wybór możecie Państwo dokonać zaglądając niżej w sekcję „podobne produkty”

OM07260
10 Przedmioty

Przewidywany czas dostawy: 1-10 dni roboczych.
Dokładna informacja zostanie udzielona po wcześniejszym kontakcie.

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Dostępność: 5 Dostępny

P60, P80, P120 to solidne i funkcjonalne piece wielofunkcyjne, dobrze izolowane dzięki zastosowaniu izolacji o wysokiej gęstości i dużej grubości, zapewniają maksymalną skuteczność w utrzymywaniu temperatury gwarantując idealne pieczenie.

Specjalna perforowana płyta ogniotrwała zmniejsza bezwładność cieplną: ciepło przepływa szybciej i jest optymalnie rozprowadzane na produkcie. Specjalne stalowe podłoże z wypustkami, idealny do pieczenia pośredniego, utrzymuje blachę lekko uniesioną, umożliwiając przepływ gorącego powietrza pod nią, zawsze gwarantując idealne i równomierne pieczenie. Dwie komory pieczenia P60E, P80E, P120E, każda ze szklanymi drzwiami i podwójnym oświetleniem wewnętrznym.

Dostępność: 5 Dostępny

SERIA S to najbardziej zaawansowany i konfigurowalny piec na świecie, perfekcyjny do idealnego wypieku pizzy, chleba, ciastek i różnego rodzaju wypieków. Dostosuj serię, wybierając wymiary, liczbę i typ komory do wypieku cukierniczych, materiał na powierzchnię wypiekową (blat ogniotrwały lub tłoczona stalowa deska lub kamień do pieczenia), otwieranie drzwi, stal lub Wykończenie ikon i wiele więcej. Zużycie energii zmniejszone o 35% i szybkość pieczenia zwiększone o 20% to cechy, które sprawiają, że seria S to ewolucja w pieczeniu. Profesjonalny piec dla tych, którzy chcą rozszerzyć swoją działalność za pomocą jednego narzędzia

Dostępność: 5 Dostępny

Wielopoziomowe gazowe piece do pizzy


Technologia palnika

Wersje z serii P zasilane gazem są wyposażone w specjalne palniki, które gwarantują moc i doskonałe pieczenie, nawet przy częstym otwieraniu drzwi. Rozgałęzione palniki są umieszczone pod specjalną dwuwarstwową cegłą ogniotrwałą, która dzięki szczelinie powietrznej rozprowadza ciepło, zapewniając w ten sposób idealną równomierność wypieku.


Podwójna powierzchnia ogniotrwała

Powierzchnia do pieczenia w modelach z zasilaniem gazowym jest zbudowana przy użyciu specjalnej podwójnej cegły ogniotrwałej z przerwą powietrzną pośrodku dla rozproszenia ciepła. W ten sposób płomień palnika nie styka się bezpośrednio z powierzchnią pieczenia (górna płyta ogniotrwała), a jedynie z dolną płytą.

Dostępność: 5 Dostępny

Ten funkcjonalny i stylowy piec AMALFI z okapem i bazą to doskonałe narzędzie do profesjonalnej kuchni. Jego kompaktowe rozmiary zewnętrzne pozwalają zaoszczędzić przestrzeń w kuchni. Piec zapewnia wydajne i profesjonalne nagrzewanie. To gwarantuje, że potrawy będą pieczone równomiernie i delikatnie z każdym użyciem. 

Piec może być łatwo zamontowany i zapewnia optymalne warunki dla kucharzy. Dodatkowo, jego solidna konstrukcja z wysokiej jakości materiałów zapewnia trwałość i wytrzymałość przez długi czas.

Seria P to niezawodne urządzenia, które nie tylko ułatwiają pracę w kuchni, ale także dodają profesjonalnego uroku do przestrzeni kulinarnych. Niezależnie od tego, czy prowadzisz restaurację, kawiarnię czy piekarnię, ten piec jest doskonałym wyborem dla Twoich potrzeb!

Dostępność: 5 Dostępny

P60, P80, P120 to solidne i funkcjonalne piece wielofunkcyjne, dobrze izolowane dzięki zastosowaniu izolacji o wysokiej gęstości i dużej grubości, zapewniają maksymalną skuteczność w utrzymywaniu temperatury gwarantując idealne pieczenie.

Specjalna perforowana płyta ogniotrwała zmniejsza bezwładność cieplną: ciepło przepływa szybciej i jest optymalnie rozprowadzane na produkcie. Specjalne stalowe podłoże z wypustkami, idealny do pieczenia pośredniego, utrzymuje blachę lekko uniesioną, umożliwiając przepływ gorącego powietrza pod nią, zawsze gwarantując idealne i równomierne pieczenie. Dwie komory pieczenia P60E, P80E, P120E, każda ze szklanymi drzwiami i podwójnym oświetleniem wewnętrznym.

Dostępność: 10 Dostępny

Elektryczny piec do pizzy modułowy dwukomorowy OEM Supertop 935/2

Supertop to nowa seria pieców do pizzy od prestiżowej firmy OEM o najwyższej wydajności oferowanej do tej pory na rynku. Minimalistyczny design i zaawansowana technologia pieca jest na najwyższym poziomie ze względu na jego parametry techniczne i wydajność. Dzięki sześciu różnym strefom grzania gwarantuje doskonałe wypieczenie pizzy, ograniczając interwencję operatora do minimum. Piekarnik modułowy o maksymalnej mocy dla niezwykłej wydajności pieczenia o pojemności pizzy 35 cm Ø dostępny w komorach 435, 635S, 635L i 935 z możliwością układania do trzech pieców w kolumnie!

Dostępność: 5 Dostępny

SERIA S to najbardziej zaawansowany i konfigurowalny piec na świecie, perfekcyjny do idealnego wypieku pizzy, chleba, ciastek i różnego rodzaju wypieków. Dostosuj serię, wybierając wymiary, liczbę i typ komory do wypieku cukierniczych, materiał na powierzchnię wypiekową (blat ogniotrwały lub tłoczona stalowa deska lub kamień do pieczenia), otwieranie drzwi, stal lub Wykończenie ikon i wiele więcej. Zużycie energii zmniejszone o 35% i szybkość pieczenia zwiększone o 20% to cechy, które sprawiają, że seria S to ewolucja w pieczeniu. Profesjonalny piec dla tych, którzy chcą rozszerzyć swoją działalność za pomocą jednego narzędzia

Dostępność: 10 Dostępny
Modułowy piec do pizzy OEM MILLENIUM VALIDO EVO 635L 2-komorowy ze sterowaniem cyfrowym i drzwiami otwieranymi do dołu

Piec elektryczny do pizzerii z komorą modułową 35 cm (dwukomorowy) jest uniwersalnym wyborem! Stanowi idealne rozwiązanie dla osób poszukujących wszechstronnego pieca o wielu możliwościach, który jest nie tylko przyjazny dla użytkownika, ale także oferuje doskonałą wydajność pieczenia pod względem jakości i wydajności.

Dostępność: 10 Dostępny

Elektryczny piec do pizzy modułowy dwukomorowy z generatorem pary OEM Supertop Vario 640S VA/2

PIECE DO PIZZY SUPERTOP VARIO - 1, 2 i 3 komorowy piec do pizzy to jeden z flagowych modeli marki OEM. Piec SUPERTOP VARIO to ulepszona wersja SUPERTOP z większą komorą na pizzę o średnicy do 40cm, wyższą komorą idealną do wyrobów piekarskich, wnęką całkowicie wyłożoną szamotem i posiada możliwość pieczenia z parą wodną , która idealnie nadaje się do piekarnictwa! Standardowe piece SUPTOP VARIO charakteryzują się wyższą temperaturą pracy, 7-calowym cyfrowym wyświetlaczem i obrotowymi elementami sterującymi do szybkiego wyboru i precyzyjną regulacją elementów grzejnych, grubych płyt szamotowych, możliwości obniżenia komory grzewczej i unikalny elektroniczny system do wyciągu dymu z komory.

Dostępność: 10 Dostępny
Modułowy piec do pizzy OEM MILLENIUM VALIDO EVO 435 2-komorowy ze sterowaniem cyfrowym i drzwiami otwieranymi do góry

Piec elektryczny do pizzerii z komorą modułową 35 cm (dwukomorowy) jest uniwersalnym wyborem! Stanowi idealne rozwiązanie dla osób poszukujących wszechstronnego pieca o wielu możliwościach, który jest nie tylko przyjazny dla użytkownika, ale także oferuje doskonałą wydajność pieczenia pod względem jakości i wydajności.

Dostępność: 10 Dostępny

Elektryczny piec do pizzy modułowy dwukomorowy OEM Supertop Vario 440/2

PIECE DO PIZZY SUPERTOP VARIO - 1, 2 i 3 komorowy piec do pizzy to jeden z flagowych modeli marki OEM. Piec SUPERTOP VARIO to ulepszona wersja SUPERTOP z większą komorą na pizzę o średnicy do 40cm, wyższą komorą idealną do wyrobów piekarskich, wnęką całkowicie wyłożoną szamotem i posiada możliwość pieczenia z parą wodną , która idealnie nadaje się do piekarnictwa! Standardowe piece SUPTOP VARIO charakteryzują się wyższą temperaturą pracy, 7-calowym cyfrowym wyświetlaczem i obrotowymi elementami sterującymi do szybkiego wyboru i precyzyjną regulacją elementów grzejnych, grubych płyt szamotowych, możliwości obniżenia komory grzewczej i unikalny elektroniczny system do wyciągu dymu z komory.

Dostępność: 10 Dostępny

Elektryczny piec do pizzy modułowy trójkomorowy OEM Supertop Vario 440/3

PIECE DO PIZZY SUPERTOP VARIO - 1, 2 i 3 komorowy piec do pizzy to jeden z flagowych modeli marki OEM. Piec SUPERTOP VARIO to ulepszona wersja SUPERTOP z większą komorą na pizzę o średnicy do 40cm, wyższą komorą idealną do wyrobów piekarskich, wnęką całkowicie wyłożoną szamotem i posiada możliwość pieczenia z parą wodną , która idealnie nadaje się do piekarnictwa! Standardowe piece SUPTOP VARIO charakteryzują się wyższą temperaturą pracy, 7-calowym cyfrowym wyświetlaczem i obrotowymi elementami sterującymi do szybkiego wyboru i precyzyjną regulacją elementów grzejnych, grubych płyt szamotowych, możliwości obniżenia komory grzewczej i unikalny elektroniczny system do wyciągu dymu z komory.

Dostępność: 5 Dostępny

SERIA S to najbardziej zaawansowany i konfigurowalny piec na świecie, perfekcyjny do idealnego wypieku pizzy, chleba, ciastek i różnego rodzaju wypieków. Dostosuj serię, wybierając wymiary, liczbę i typ komory do wypieku cukierniczych, materiał na powierzchnię wypiekową (blat ogniotrwały lub tłoczona stalowa deska lub kamień do pieczenia), otwieranie drzwi, stal lub Wykończenie ikon i wiele więcej. Zużycie energii zmniejszone o 35% i szybkość pieczenia zwiększone o 20% to cechy, które sprawiają, że seria S to ewolucja w pieczeniu. Profesjonalny piec dla tych, którzy chcą rozszerzyć swoją działalność za pomocą jednego narzędzia

Dostępność: 10 Dostępny
Modułowy piec do pizzy OEM MILLENIUM VALIDO EVO 635L 2-komorowy z manualnie obsługiwanym sterowaniem elektronicznym i drzwiami otwieranymi do góry

Piec elektryczny do pizzerii z komorą modułową 35 cm (dwukomorowy) jest uniwersalnym wyborem! Stanowi idealne rozwiązanie dla osób poszukujących wszechstronnego pieca o wielu możliwościach, który jest nie tylko przyjazny dla użytkownika, ale także oferuje doskonałą wydajność pieczenia pod względem jakości i wydajności.

Ta strona używa plików cookie, w celu zapewnienia najlepszego doświadczenia podczas użytkowania.