Projekt
Piece przelotowe serii T to idealne narzędzia pod względem
prostoty użytkowania: doskonała jakość pieczenia, bardzo wysoka wydajność przy stosunkowo niewielkich wymiarach. Piece
serii T charakteryzują się najwyższą wydajnością energetyczną
i jednocześnie są niezwykle ciche. To wszechstronne urządzenia
do pieczenia: idealne do wszystkich rodzajów produktów od
pizzy do wyrobów piekarniczych i gastronomicznych.
Optymalne do seryjnego i ciągłego pieczenia.
Główne cechy
seria T to piece przelotowe, które gwarantują maksymalną
wydajność przy minimalnym zużyciu energii.
Modele T64, T75, TT98 w wersji elektrycznej lub gazowej
oraz TT96 uzupełniający dotychczasowy asortyment, dostępny
w wersji elektrycznej. Doskonale zarządzają dużą ilością produkcji, optymalizując czas i zasoby. Gama pieców przelotowych
wyróżnia się łatwością użytkowania, zapewnia doskonałe
i powtarzalne rezultaty pieczenia. Optymalne do użytku seryjnego i ciągłego (sieci restauracji). Prędkości pieca
zapewniają wysokie tempo produkcji, bezpieczeństwo
operatora i wydajność technologiczną czyniąc serię niezwykle
wszechstronną. Idealne do wszystkich rodzajów produktów
– od pizzy do wyrobów piekarniczych i gastronomicznych.
Właściwości techniczne
Seria T jest wyposażona w ekskluzywny system adaptacyjny,
który stale dostosowuje moc do aktualnych potrzeb i gwarantuje równomierne pieczenie, prędkość i oszczędność energii.
Technologia serii T ma na celu uzyskanie najlepszych rezultatów
pieczenia, gwarantując maksymalną efektywność użytkowania.
Tygodniowy włącznik czasowy
Dzięki tygodniowej funkcji timera załączenia pieca w serii T
operator może dokładnie określić, kiedy piec powinien
osiągnąć temperaturę roboczą i być gotowy do użycia.
Korzyści: Optymalizacja czasu pracy i redukcja kosztów w jednym.
Oszczędzanie energii
Zużycie energii w serii T jest zmniejszone o 30% dzięki systemowi Eco-SmartBaking, zastosowaniu wielu funkcji i technologii
zaprojektowanych w celu uzyskania maksymalnych oszczędności energii przy jednoczesnym zachowaniu maksymalnej
wydajności i jakości pieczenia. Proces produkcyjny odbywa się
również z najwyższym poszanowaniem środowiska.
Multifunkcyjność
SeriaT pozwala piec: pizzę, produkty piekarnicze i gastronomiczne z zachowaniem maksymalnej wydajności i jakości. Innowacyjne i wszechstronne modele serii T zostały zaprojektowane
tak, aby spełnić wszystkie potrzeby klientów: wysoką wydajność
w małych przestrzeniach przy maksymalnych oszczędnościach
energii.