Witamy w Spec Food Gastro!
- Strona główna
-
Kategorie
Sprawdź!
add remove
- Pizza i kebab add remove
- Kuchnia add remove
- Obróbka mechaniczna add remove
- Zmywalnia add remove
- Chłodnictwo add remove
- Wyposażenie barowe add remove
- Produkty spożywcze
- Blog
- Strona główna
-
Kategorie
Sprawdź!
add remove
- Pizza i kebab add remove
- Kuchnia add remove
- Obróbka mechaniczna add remove
- Zmywalnia add remove
- Chłodnictwo add remove
- Wyposażenie barowe add remove
- Produkty spożywcze
- Blog
Kocioł warzelny gazowy z grzaniem bezpośrednim 100 litrów
Przewidywany czas dostawy: 1-10 dni roboczych.
Dokładna informacja zostanie udzielona po wcześniejszym kontakcie.
16 innych produktów w tej samej kategorii:
Seria AC: kulinarna inteligencja do grillowania, smażenia i pieczenia.
Kuchnia indukcyjna dla kuchennych profesjonalistów – wolnostojące urządzenie z 4 błyskawicznie nagrzewającymi się polami grzewczymi jest zawsze gotowe do działania dzięki wysoce wydajnym cewkom indukcyjnym o mocy 5 kW.
Przystosowana do zabudowy, zajmująca niewiele miejsca kuchenka indukcyjna z polami grzewczymi w układzie pionowym i powierzchnią roboczą wykonaną ze szkła Schott Ceran.
Kuchnia ceramiczna 700, 2 pola, PO 287410
Seria 650 – seria urządzeń gastronomicznych do profesjonalnej kuchni. Wyróżnia się optymalnym wykorzystaniem energii, niezwykłą wydajnością i wysokim komfortem czyszczenia. Dzięki modułowej budowie zapewnia łatwość łączenia i elastyczność w zakresie rozmieszczenia. Urządzenie jest w całości wykonane ze stali chromowo-niklowej 18/10.
Seria 600 - Wydajne urządzenia do gotowania w praktycznej zabudowie modułowej, zajmującej niewiele miejsca. Budowa i wyposażenie według potrzeb. Urządzenia z wysokowartościowej stali chromowo-niklowej 18/10 w kompaktowym wykonaniu. Długi czas użytkowania urządzeń.
Piec konwekcyjny Roller Grill to zaawansowane urządzenie, które dzięki innowacyjnemu systemowi TURBO QUARTZ pozwala zaoszczędzić aż 30% czasu podczas obróbki termicznej. Dzięki termowentylatorowi, temperatura w piecu może szybko osiągnąć nawet 230°C w ciągu 7 minut. Konwekcja zapewnia równomierne rozprowadzenie ciepła, co skutkuje idealnie wypieczonymi potrawami.
Piec konwekcyjno - parowy