Nóż kucharski
Witamy w Spec Food Gastro!
- Strona główna
-
Kategorie
Sprawdź!
add remove
- Pizza i kebab add remove
- Kuchnia add remove
- Obróbka mechaniczna add remove
- Zmywalnia add remove
- Chłodnictwo add remove
- Wyposażenie barowe add remove
- Produkty spożywcze
- Blog
- Strona główna
-
Kategorie
Sprawdź!
add remove
- Pizza i kebab add remove
- Kuchnia add remove
- Obróbka mechaniczna add remove
- Zmywalnia add remove
- Chłodnictwo add remove
- Wyposażenie barowe add remove
- Produkty spożywcze
- Blog
Nóż kucharski HACCP 385 mm, brązowy
Nóż kucharski
- Wykonany ze stali nierdzewnej
- Uchwyt z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP
- Każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze
- Można myć w zmywarkach
Przewidywany czas dostawy: 1-10 dni roboczych.
Dokładna informacja zostanie udzielona po wcześniejszym kontakcie.
16 innych produktów w tej samej kategorii:
Nóż Yanagi Sashimi
Nóż szefa kuchni
Nóż szefa kuchni
Nóż szefa kuchni jest najbardziej uniwersalnym, wszechstronnym i najczęściej używanym typem noża kuchennego. Został stworzony, aby dobrze wykonywać większość kuchennych zadań takich jak krojenie dużych porcji mięsa, szatkowanie warzyw i owoców, siekanie ziół, porcjowanie serów i wędlin czy miażdżenia czosnku lub ziaren pieprzu. Szerokie ostrze pomaga przenosić i zgarniać produkty z deski do krojenia.
Nóż szefa kuchni
Nóż szefa kuchni
Nóż szefa kuchni
Nóż kucharski
Nóż kuchenny 840795
Nóż kucharski
Nóż szefa kuchni
Nóż Santoku
Opis funkcjonalności ostrza:
- Przednia część ostrza jest odpowiednia do krojenia niewielkich warzyw, np. czosnku.
- Grubego grzbietu można użyć do łamania małych kostek bądź otwierania skorupiaków.
- Boczną stroną ostrza można spłaszczać filety, podnosić posiekane zioła itp.
- Miękkie i twarde produkty można kroić przy użyciu środkowej części ostrza. Ostrze o zakrzywionym kształcie jest idealne do siekania ziół.
- Gruby grzbiet do łamania małych kostek bądź otwierania skorupiaków
Nóż kucharski
Nóż kucharski