• Obecnie brak na stanie

Nóż kuchenny, ECCO 190mm

65,19 zł
Brutto

Nóż kuchenny 840788

Ilość
Obecnie brak na stanie

Gwarantowane bezpieczeństwo podczas płatności.
  • Noże wykonane ze stali chromowo-molibdenowo-wanadowej
  • Twardość 56 HRC (x50CrMoV15)
  • Ostrze spiczaste
  • Uchwyt z wtryskiwanego polipropylenu PP
  • Bez nitów
840788

Przewidywany czas dostawy: 1-10 dni roboczych.
Dokładna informacja zostanie udzielona po wcześniejszym kontakcie.

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Nóż szefa kuchni, linia...
  • Obecnie brak na stanie
Dostępność: Produkt niedostępny

 Nóż szefa kuchni jest najbardziej uniwersalnym, wszechstronnym i najczęściej używanym typem noża kuchennego. Został stworzony, aby dobrze wykonywać większość kuchennych zadań takich jak krojenie dużych porcji mięsa, szatkowanie warzyw i owoców, siekanie ziół, porcjowanie serów i wędlin czy miażdżenia czosnku lub ziaren pieprzu. Szerokie ostrze pomaga przenosić i zgarniać produkty z deski do krojenia.

Dostępność: 48 Dostępny

Oryginalny nóż szefa kuchni z serii Ecco o długości ostrza 230mm tureckiej firmy PIRGE. Profesjonalnie naostrzona krawędź tnąca, dzięki czemu jest łatwa do ostrzenia. Ostrze noża jest z precyzyjnie tłoczonej, hartowanej w lodzie stali nierdzewnej o wysokiej zawartości węgla.

Ten nóż będzie Twoim najlepszym przyjacielem w kuchni!

Dostępność: 19 Dostępny
  • Wykonane z jednego kawałka bardzo twardej, kutej stali chromowo-molibdenowej, uchwyt z tworzywa ABS i AS
  • Najwyższa jakość wykonania sprawia, że noże są bardzo trwałe i wyjątkowo odporne na korozję, a ostrze zachowuje długo żywotność
  • Unikalna konstrukcja rękojeści z tworzywa uniemożliwia gromadzenie się resztek w miejscach łączenia z ostrzem
  • Bezpieczna wyprofilowana rękojeść
  • Każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze
  • Można myć w zmywarkach
Nóż kucharski Profi Line...
  • Obecnie brak na stanie
Dostępność: Produkt niedostępny

Opis funkcjonalności ostrza:

  • Przednia część ostrza jest odpowiednia do krojenia niewielkich warzyw, np. czosnku.
  • Grubego grzbietu można użyć do łamania małych kostek bądź otwierania skorupiaków.
  • Boczną stroną ostrza można spłaszczać filety, podnosić posiekane zioła itp.
  • Miękkie i twarde produkty można kroić przy użyciu środkowej części ostrza. Ostrze o zakrzywionym kształcie jest idealne do siekania ziół.
  • Gruby grzbiet do łamania małych kostek bądź otwierania skorupiaków

Ta strona używa plików cookie, w celu zapewnienia najlepszego doświadczenia podczas użytkowania.