Nóż do wędlin
Witamy w Spec Food Gastro!
- Strona główna
-
Kategorie
Sprawdź!
add remove
- Pizza i kebab add remove
- Kuchnia add remove
- Obróbka mechaniczna add remove
- Zmywalnia add remove
- Chłodnictwo add remove
- Wyposażenie barowe add remove
- Produkty spożywcze
- Blog
- Strona główna
-
Kategorie
Sprawdź!
add remove
- Pizza i kebab add remove
- Kuchnia add remove
- Obróbka mechaniczna add remove
- Zmywalnia add remove
- Chłodnictwo add remove
- Wyposażenie barowe add remove
- Produkty spożywcze
- Blog
Nóż rzeźniczy PIRGE Ecco 14,5 cm
Oryginalny nóż rzeźniczy z serii Ecco o długości ostrza 145mm tureckiej firmy PIRGE to wielofunkcyjny nóż, który ułatwi Ci pracę dzięki lekkiej i mocnej stalowej konstrukcji, higienicznej i solidnej rękojeści!
Spodoba Ci się w użytku ręcznym, a także na desce do krojenia. Jego lekka konstrukcja zapewnia długotrwałą wygodę użytkowania.
Wymiary ostrza:
- Szerokość: 36mm
- Długość: 145mm
- Grubość: 2mm
Specyfikacja stali:
- Pochodzenie: Niemcy
- Klasa stali: DIN 1.4116
- Twardość: 54 ± 1 HrC
Typ uchwytu: Higieniczny wtrysk polipropylenu
Typ ostrza: Prosta krawędź
Przewidywany czas dostawy: 1-10 dni roboczych.
Dokładna informacja zostanie udzielona po wcześniejszym kontakcie.
16 innych produktów w tej samej kategorii:
Nóż do miękkich serów
Nóż dekoracyjny do cytrusów
Nóż szefa kuchni
Nóż "Santoku"
Wykonana z polietylenu HDPE Antypoślizgowe nóżki Kolor biały Wykonana z polietylenu HDPE Antypoślizgowe nóżki Kolor biały
Wykonane z polietylenu HDPE 500 Zgodne z normami HACCP Dwustronna Można myć w profesjonalnych zmywarkach wyłącznie w cyklu krótkim
Nóż uniwersalny
Deska do krojenia HACCP GN 1/2 firmy Hendi to niezbędne akcesorium kuchenne przeznaczone do użytku w profesjonalnej gastronomii. Wykonana z polietylenu HDPE Zgodna z normami HACCP Dwustronna Wygodne użytkowanie Nadaje się do mycia w profesjonalnych zmywarkach w cyklu krótkim
Higiena w przypadku deski do krojenia z serii PRO jest zawsze na pierwszym miejscu – deski do krojenia w różnych kolorach do różnych grup produktów żywnościowych. Zgodna z wymogami HACCP deska do krojenia w kolorze czerwonym jest przystosowana do krojenia mięsa czerwonego – wołowiny, wieprzowiny lub dziczyzny.
Nóż santoku jest najbardziej wszechstronnym, zbliżonym do europejskiego noża szefa kuchni. Znany również pod określeniem „ Trzy cnoty (zalety)” co w tym przypadku oznacza zastosowanie noża do krojenia w plastry, rozdrabniania oraz siekania ryb, mięsa oraz warzyw. Żłobione ostrze zapobiega przywieraniu miękkich produktów do noża.
Nóż do filetowania
Nóż do krojenia
Higiena w przypadku deski do krojenia z serii PRO jest zawsze na pierwszym miejscu – deski do krojenia w różnych kolorach do różnych grup produktów żywnościowych. Zgodna z wymogami HACCP deska do krojenia w kolorze zielonym jest przystosowana do krojenia owoców i warzyw.
- Uchwyt wykonany z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP
- Każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze