Witamy w Spec Food Gastro!
- Strona główna
-
Kategorie
Sprawdź!
add remove
- Pizza i kebab add remove
- Kuchnia add remove
- Obróbka mechaniczna add remove
- Zmywalnia add remove
- Chłodnictwo add remove
- Wyposażenie barowe add remove
- Produkty spożywcze
- Blog
- Strona główna
-
Kategorie
Sprawdź!
add remove
- Pizza i kebab add remove
- Kuchnia add remove
- Obróbka mechaniczna add remove
- Zmywalnia add remove
- Chłodnictwo add remove
- Wyposażenie barowe add remove
- Produkty spożywcze
- Blog
Kuchnia elektryczna 700, B1200, 6PL, EBO
Przemyślana w każdym calu i po prostu „nie do zdarcia” – seria 700 Classic. Profesjonalna seria z wytrzymałej stali chromowo-niklowej 18/10 to podstawa każdej kuchni gastronomicznej. Dzięki modułowej konstrukcji urządzenia można dostosować do indywidualnych potrzeb, gwarantując tym samym niezawodność, wydajność i wygodę dla użytkownika.
Norma gastronomiczna: 1/1 GN
Rodzaj podstawy: Drzwi skrzydłowe
Częstotliwość: 50/60 Hz
Szerokość piekarnika: 535 mm
Szerokość podstawy: 350 mm
Głębokość podstawy: 600 mm
Ilość pól grzewczych: 6
Komin: Tak
Regulacja wysokości do: 900 mm
Głębokość piekarnika: 370 mm
Zakres temperatury od: 100 °C
Właściwości piekarnika: -
Piekarnik wielofunkcyjny: Tak
Materiał komory: Stal szlachetna
Pojemność piekarnika: 58 l
Wysokość piekarnika: 290 mm
Odstęp pomiędzy parami prowadnic: 90 mm
Materiał: CNS 18/10
Moc przyłączeniowa: 19.25 kW
Regulowana wysokość nóżek: Tak
Rodzaj pól grzewczych: Elektr.
Wielkość pól grzewczych: 6 x 220 x 220 mm
Moc przyłączeniowa piekarnika: 3.65 kW
Zakres temperatury do: 300 °C
Wysokość podstawy: 400 mm
Napięcie: 400 V
Typ: Urządzenie stojące
Przyłącze urządzenia: 3 NAC
Funkcje piekarnika: Powietrze obiegowe
Właściwości: Kwadratowe płyty grzewcze
Ilość par prowadnic: 3
Ułożenie pól grzewczych: 6 x 2.6 kW
Ten kod HTML zawiera informacje na temat urządzenia, takie jak norma gastronomiczna, rodzaj podstawy, częstotliwość, szerokość piekarnika, szerokość podstawy, głębokość podstawy, ilość pól grzewczych, obecność komina, regulacja wysokości, głębokość piekarnika, zakres temperatury, właściwości piekarnika, obecność wielofunkcyjności, materiał komory, pojemność piekarnika, wysokość piekarnika, odstęp pomiędzy parami prowadnic, materiał, moc przyłączeniowa, regulacja wysokości nóżek, rodzaj pól grzewczych, wielkość pól grzewczych, moc przyłączeniowa piekarnika, zakres temperatury, wysokość podstawy, napięcie, typ urządzenia, przyłącze urządzenia, funkcje piekarnika, właściwości, ilość par prowadnic oraz ułożenie pól grzewczych.
Przewidywany czas dostawy: 1-10 dni roboczych.
Dokładna informacja zostanie udzielona po wcześniejszym kontakcie.
16 innych produktów w tej samej kategorii:
Solidne wykonanie z wysokiej jakości stali szlachetnej CrNiSi 18/10 sprawia, że seria 900 Master to idealny wybór dla nowoczesnej i profesjonalnej kuchni o wysokich standardach. Najwyższa jakość, wszechstronność i wysoka wydajność.
Seria 650 Snack w specjalnej wersji bez komina jest przeznaczona do stosowania w stacji do gotowania KST3240 Plus. Optymalne wykorzystanie energii i wysoka wydajność to cechy charakterystyczne dla serii 650 Snack, które oczywiście odnajdziemy również w tym produkcie.
Seria 650 – seria urządzeń gastronomicznych do profesjonalnej kuchni. Wyróżnia się optymalnym wykorzystaniem energii, niezwykłą wydajnością i wysokim komfortem czyszczenia. Dzięki modułowej budowie zapewnia łatwość łączenia i elastyczność w zakresie rozmieszczenia. Urządzenie jest w całości wykonane ze stali chromowo-niklowej 18/10.
Seria 650 – seria urządzeń gastronomicznych do profesjonalnej kuchni. Wyróżnia się optymalnym wykorzystaniem energii, niezwykłą wydajnością i wysokim komfortem czyszczenia. Dzięki modułowej budowie zapewnia łatwość łączenia i elastyczność w zakresie rozmieszczenia. Urządzenie jest w całości wykonane ze stali chromowo-niklowej 18/10.
Solidne wykonanie z wysokiej jakości stali szlachetnej CrNiSi 18/10 sprawia, że seria 900 Master to idealny wybór dla nowoczesnej i profesjonalnej kuchni o wysokich standardach. Najwyższa jakość, wszechstronność i wysoka wydajność.
Seria 600 - Wydajne urządzenia do gotowania w praktycznej zabudowie modułowej, zajmującej niewiele miejsca. Budowa i wyposażenie według potrzeb. Urządzenia z wysokowartościowej stali chromowo-niklowej 18/10 w kompaktowym wykonaniu. Długi czas użytkowania urządzeń.
Seria 650 – seria urządzeń gastronomicznych do profesjonalnej kuchni. Wyróżnia się optymalnym wykorzystaniem energii, niezwykłą wydajnością i wysokim komfortem czyszczenia. Dzięki modułowej budowie zapewnia łatwość łączenia i elastyczność w zakresie rozmieszczenia. Urządzenie jest w całości wykonane ze stali chromowo-niklowej 18/10.