Nóż do obierania
Witamy w Spec Food Gastro!
- Strona główna
-
Kategorie
Sprawdź!
add remove
- Pizza i kebab add remove
- Kuchnia add remove
- Obróbka mechaniczna add remove
- Zmywalnia add remove
- Chłodnictwo add remove
- Wyposażenie barowe add remove
- Produkty spożywcze
- Blog
- Strona główna
-
Kategorie
Sprawdź!
add remove
- Pizza i kebab add remove
- Kuchnia add remove
- Obróbka mechaniczna add remove
- Zmywalnia add remove
- Chłodnictwo add remove
- Wyposażenie barowe add remove
- Produkty spożywcze
- Blog
Miska 4,83L, K45, Kitchen Aid
Miska 4,83L, K45, Kitchen Aid A150013
16 innych produktów w tej samej kategorii:
- Uchwyt żeliwny
Nóż do trybowania S307.016
Nożyk do obierania
Pojemnik GN 1/1
Dzbanek do śmietanki
Solniczka o pojemności 650 ml jest uniwersalna, ponieważ można jej używać do soli, przypraw, cukru, a nawet mąki.
Pojemnik GN 1/3
Seria 650 – seria urządzeń gastronomicznych do profesjonalnej kuchni. Wyróżnia się optymalnym wykorzystaniem energii, niezwykłą wydajnością i wysokim komfortem czyszczenia. Dzięki modułowej budowie zapewnia łatwość łączenia i elastyczność w zakresie rozmieszczenia. Urządzenie jest w całości wykonane ze stali chromowo-niklowej 18/10.
Owocowe orzeźwienie – łatwe i szybkie przygotowanie soku pomarańczowego, soku z pomarańczy olbrzymich lub soku z owocu granatu.
Oryginalny nóż szefa kuchni o długości ostrza 210mm tureckiej firmy PIRGE. Profesjonalnie naostrzona krawędź tnąca, dzięki czemu jest łatwa do ostrzenia. Ostrze noża jest z precyzyjnie tłoczonej, hartowanej w lodzie stali nierdzewnej o wysokiej zawartości węgla.
Patelnia uniwersalna
- Z dwoma uchwytami
- Wykonana z emaliowanej stali
Patelnia z powłoką nieprzywierającą
Patelnia stołowa to niezastąpione narzędzie w kuchni, znane ze swojej wszechstronności i użyteczności. To płaska, okrągła powierzchnia, zazwyczaj z uchwytem, służąca do smażenia, grillowania lub przygotowywania wielu różnych potraw. Patelnie stołowe są dostępne w różnych rozmiarach i materiałach, takich jak stal nierdzewna, żeliwo, czy teflon, co pozwala na dostosowanie ich do konkretnych potrzeb kulinarnych.