Witamy w Spec Food Gastro!
- Strona główna
-
Kategorie
Sprawdź!
add remove
- Pizza i kebab add remove
- Kuchnia add remove
- Obróbka mechaniczna add remove
- Zmywalnia add remove
- Chłodnictwo add remove
- Wyposażenie barowe add remove
- Produkty spożywcze
- Blog
- Strona główna
-
Kategorie
Sprawdź!
add remove
- Pizza i kebab add remove
- Kuchnia add remove
- Obróbka mechaniczna add remove
- Zmywalnia add remove
- Chłodnictwo add remove
- Wyposażenie barowe add remove
- Produkty spożywcze
- Blog
Opiekacz gazowy MD-4 MELTEM
Pionowy opiekacz gazowy MD-4 marki MELTEM o jednorazowym wsadzie do 50 kg. Wszystkie części maszyny wykonane są ze stali nierdzewnej AISI 304 Cr-Ni. Stosowane są palniki MELTEM R-3. Zawory gazowe Systemu Bezpieczeństwa automatycznie odcinają dopływ gazu po zgaszeniu palników. Silnik można obracać z prędkością 1 obr/min w prawo lub w lewo. Silnik jest chłodzony powietrzem i chroniony osłoną termiczną. Druty ochronne wykonane są ze stali nierdzewnej AISI 310 Cr-Ni (żaroodpornej) i są trwałe. Łatwy do przeprowadzenia ogólnej konserwacji, naprawy i czyszczenia. Chodzący korpus zapewnia łatwość obsługi.
UWAGA! Do wyboru na gaz ziemny lub gaz płynny. Wystarczy wybrać odpowiednią opcję.
Dane techniczne:
- Moc: 35kW
- Wysokość: 112cm
- Głębokość: 55cm
- Szerokość: 52cm
- Wydajność dzienna: 70kg
- Wlot gazu (w calach): 1/2"
- Rodzaj palnika: MELTEM R-3
- Waga (netto): 34kg
- Ilość pól grzewczych: 4
- Maksymalna wysokość bloku mięsa: 65cm
Przewidywany czas dostawy: 1-10 dni roboczych.
Dokładna informacja zostanie udzielona po wcześniejszym kontakcie.
16 innych produktów w tej samej kategorii:
Dolna osłona z tworzywa sztucznego do noży UYAR iCut-3 100mm.
Pojemnik GN 1/1
Elektryczny piec do pizzy modułowy trójkomorowy OEM Supertop Vario 640S/3
PIECE DO PIZZY SUPERTOP VARIO - 1, 2 i 3 komorowy piec do pizzy to jeden z flagowych modeli marki OEM. Piec SUPERTOP VARIO to ulepszona wersja SUPERTOP z większą komorą na pizzę o średnicy do 40cm, wyższą komorą idealną do wyrobów piekarskich, wnęką całkowicie wyłożoną szamotem i posiada możliwość pieczenia z parą wodną , która idealnie nadaje się do piekarnictwa! Standardowe piece SUPTOP VARIO charakteryzują się wyższą temperaturą pracy, 7-calowym cyfrowym wyświetlaczem i obrotowymi elementami sterującymi do szybkiego wyboru i precyzyjną regulacją elementów grzejnych, grubych płyt szamotowych, możliwości obniżenia komory grzewczej i unikalny elektroniczny system do wyciągu dymu z komory.
Deska do krojenia HACCP GN 1/2 firmy Hendi to niezbędne akcesorium kuchenne przeznaczone do użytku w profesjonalnej gastronomii. Wykonana z polietylenu HDPE Zgodna z normami HACCP Dwustronna Wygodne użytkowanie Nadaje się do mycia w profesjonalnych zmywarkach w cyklu krótkim
Garnek wysoki
Termos 446522
Statyczny piec tunelowy do pizzy OEM TL108 2-komorowy
- Piec do pizzy TL firmy OEM jest idealnym rozwiązaniem dla pizzerii o wysokim zapotrzebowaniu na produkcję w godzinach szczytu.
- Piece taśmowe to standardowe rozwiązanie w większości dużych sieci pizzy, w tym najpopularniejszej sieci amerykańskiej, obecnej w większości krajów na całym świecie.
Kostkarka do lodu
Przystawka do mięsa
Płyta grillowa 286506 Bartscher
Pojemnik GN 1/9