• Wilk do mięsa Kitchen Line HENDI 22 - kod 210819

Symbol: 210819
2456.80
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 4 dni
Cena przesyłki 8
Odbiór osobisty 0
Kurier (Pobranie) 8
Kurier 12
Dostępność Średnia dostępność
Waga 30 kg

Zamówienie telefoniczne: 720880625

Zostaw telefon

Parametry

Długość (mm): 427
Szerokość (mm): 261
Wysokość (mm): 486
Moc (W): 750
Napięcie (V): 230

Profesjonalny wilk do mięsa z linii Kitchen Line marki Hendi. Doskonale sprawdza się w dużych restauracjach, małej gastronomii. Wysoka jakość wykonania naszych produktów to gwarancja satysfakcji.

Cechy produktu:
- Wysokiej jakości, profesjonalne urządzenie przeznaczone do mielenia wszystkich rodzajów mięsa bez kości i skóry
- Lej załadowczy i głowica wykonane z polerowanego stopu aluminium
- Prosty demontaż ułatwia czyszczenie urządzenia
- Silnik posiada zabezpieczenie przed przegrzaniem
- Gardziel wykonana z odlewu żeliwa (10mm)
- Lejek do kiełbas z polipropylenu w zestawie
- Taca załadowcza wykonana ze stali nierdzewnej
- 2 sitka z otworami 6 i 8 mm wykonane ze stali nierdzewnej
- Nóż i ślimak wykonane ze stali nierdzewnej
- Kołek dociskowy wykonany z polietylenu
- Przycisk resetujący chroniący przed przeciążeniem
- Antypoślizgowe nóżki
- Wyłącznik zgodny z normami EC i CE
– Wydajność chwilowa 100 kg/h (210 802) i 200 – 220 kg/h (210 819)
- prędkość obrotowa: 170 (rpm)


UWAGA – Maszyna nie jest przeznaczona do pracy ciągłej
Po każdych 10-15 minutach pracy należy zrobić minimum 5 minutową przerwę
Nie dopuszczać do przegrzania silnika

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie