• Wilk do mięsa HENDI Kitchen Line 12

Symbol: 210802
2054.10
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 4 dni
Cena przesyłki 8
Odbiór osobisty 0
Kurier 8
Kurier (Pobranie) 10
Dostępność Średnia dostępność
Waga 30 kg

Zamówienie telefoniczne: 720880625

Zostaw telefon

 Profesjonalny wilk do mięsa z linii Kitchen Line marki Hendi. Doskonale sprawdza się w dużych restauracjach, małej gastronomii. Wysoka jakość wykonania naszych produktów to gwarancja satysfakcji.

Cechy produktu:

  • Wysokiej jakości, profesjonalne urządzenie przeznaczone do mielenia wszystkich rodzajów mięsa bez kości i skóry
  • Lej załadowczy i głowica wykonane z polerowanego stopu aluminium
  • Prosty demontaż ułatwia czyszczenie urządzenia
  • Silnik posiada zabezpieczenie przed przegrzaniem
  • Gardziel wykonana z odlewu żeliwa
  • Lejek do kiełbas z polipropylenu w zestawie
  • Taca załadowcza wykonana ze stali nierdzewnej
  • 2 sitka z otworami 6 i 8 mm wykonane ze stali nierdzewnej
  • Nóż i ślimak wykonane ze stali nierdzewnej
  • Kołek dociskowy wykonany z polietylenu
  • Przycisk resetujący chroniący przed przeciążeniem
  • Antypoślizgowe nóżki
  • Wyłącznik zgodny z normami EC i CE
  • Wydajność chwilowa 100 kg/h (210 802) i 200 – 220 kg/h (210 819)
  • Prędkość obrotowa: 170 (rpm)

Parametry:

Długość (mm): 432
Szerokość (mm): 261
Wysokość (mm): 484
Moc (W): 550
Napięcie (V): 230 

UWAGA – Maszyna nie jest przeznaczona do pracy ciągłej
Po każdych 10-15 minutach pracy należy zrobić minimum 5 minutową przerwę
Nie dopuszczać do przegrzania silnika  

Podpis
E-mail
Zadaj pytanie