• Opiekacz gazowy Profi Line - HENDI

Symbol: 226001
Rodzaj gazu
3345.48
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 4 dni
Cena przesyłki 0
Kurier (Pobranie) 0
Odbiór osobisty 0
Kurier 12
Dostępność Mało
Waga 30 kg

Zamówienie telefoniczne: 720880625

Zostaw telefon

Parametry

Długość (mm): 470
Szerokość (mm): 550
Wysokość (mm): 1150
Moc (W): 13
Napięcie (V): 230

Maszyna do opiekania mięsa to niezbędne urządzanie w lokalach, w których serwuje się kebab, dania gyros czy shoarmę. Produkt rekomendowany jest dla małej i dużej gastronomi. Zasilanie gazowe pozwala także na stosowanie urządzenia w food truckach gdzie często bazowym zasilaniem jest gaz.


Urządzenie pracuję na gaz ziemny z możliwością zmiany na gaz butlowy.


Opiekacz został wyposażony w 4 palniki o łącznej mocy 12 kW.


Regulowana odległość rożna od elementów grzewczych pozwala precyzyjnie kontrolować stopień przypieczenia mięsa. Zwiększając rozstaw wymienionych elementów zyskujemy możliwość np. rozmrażania. Mniejszy odstęp poleca się do przysmażania.


Urządzenie posiada zlokalizowany u góry silnik, który ma możliwość zmiany kierunku obrotów.


 Zarówna obudowa jak i 2 osłony termiczne urządzenia zostały wykonane ze stali nierdzewnej.


Zastosowanie demontowalnych osłon termicznych pozwala zaoszczędzić do 30% energii.


Wyjmowana taca pozwoli na szybkie opróżnienie wytopionego tłuszczu, dzięki czemu zachowamy urządzenie w czystości.


 Maksymalny wsad mięsa w tym urządzeniu wynosi od 40 kg do 60 kg , a maksymalne wymiary beli mięsa ø 300x(H) 650 mm.


 Cechy produktu:


4 palniki o łącznej mocy 12 kW obudowa wykonana ze stali nierdzewnej wyjmowana taca na wytopiony tłuszcz długość rożna: 900 mm, wsad mięsa od 40 kg do 60 kg maksymalne wymiary beli mięsa ø 300x(H) 650mm wyposażony w zawór bezpieczeństwa pracuje na gaz ziemny z możliwością zmiany na gaz butlowy wymagane podłączenie do prądu waga 30 kg
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie