• Opiekacz elektryczny Profi Line - HENDI

Symbol: 226018
4852.23
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 4 dni
Cena przesyłki 0
Kurier (Pobranie) 0
Odbiór osobisty 0
Kurier 12
Dostępność Mało
Waga 30 kg

Zamówienie telefoniczne: 720880625

Zostaw telefon

Parametry

Producent: Hendi
Wymiary (mm): 550x700x(H)1120
Moc (W): 7,2
Napięcie (V): 400

Kebab elektryczny Profi Line- kod 226018


Maszyna do opiekania mięsa to niezbędne urządzanie w lokalach, w których serwuje się kebab, dania gyros czy shoarmę. Dzięki swoim gabarytom oraz zasilaniu elektrycznym urządzenie może być stosowany zarówno w lokalach stacjonarnych jak i mobilnych food truckach.


 Opiekacz został wyposażony w 4 strefy grzewcze zatopione w szkle Robax ok. 1,8 kW każda, dodatkowo każda ze stref posiada 5-cio stopniową regulację mocy grzania.


 Urządzenie posiada zlokalizowany u góry silnik, który ma  możliwość zmiany kierunku obrotów.


 Regulowana odległość rożna od elementów grzewczych pozwala precyzyjnie kontrolować stopień przypieczenia mięsa. Zwiększając rozstaw wymienionych elementów zyskujemy możliwość np. rozmrażania. Mniejszy odstęp poleca się do przysmażania.


 Zarówna obudowa jak i 2 osłony termiczne urządzenia zostały wykonane ze stali nierdzewnej.


 Maksymalny wsad mięsa w tym urządzeniu wynosi od 40 kg do 60 kg, a maksymalne wymiary beli mięsa ø 300x(H) 650 mm.


 Wyjmowana taca pozwoli na szybkie opróżnienie wytopionego tłuszczu, dzięki czemu zachowamy urządzenie w czystości.


 Cechy produktu:


obudowa wykonana ze stali nierdzewnej 4 strefy grzewcze każda strefa z 5 stopniami mocy wymiary rożna 12×12x(H)890mm, dł. użytkowa 650mm średnia talerza 180mm wyjmowana taca na wytopiony tłuszcz wymagane podłączenie do prądu waga: 30 kg

 

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie